Blogolj!

Uli Hoeness elmondta, miért nem szerződtettük Julian Draxlert

Kun Béla

Neymar és a többiek, milliós kivásárlási árak kontra játékosérték... Uli Hoeness ismét őszintén és kertelés nélkül beszél az átigazolási őrületről sé a Bayern transzferpolitikájáról.

Neymar 222 millióért, majd további 150 millióért Mbappé is érkezett a PSG-hez, mellyel a Bayern BL csoportkörében szeptemberber végén találkozik, Párizsban.

A két új igazolás miatt szinte alig játszhat Draxler, vajon ő passzolt volna egyáltalán a bajorok csapatába?

"Egy gyűjteményünk van klasszis játékosokból. Ha belekerülünk az ördögi körbe és olyan igazolással szállunk ki, mint Julian Draxler, akkor újabb kérdések vetődnének fel, mint pl. James Rodriguez leigazolásánál. Vajon mi lesz akkor Thomas Müllerrel? Azonban az, hogy Julian tökéletesen passzol a Bayern arculatához, az nem kérdés. De mi a játékosainkat nem akarjuk elengedni. S igen, már most fejfájásom van, mert nem tudom mi lesz, ha minden játékosunk felépül majd"

Az átigazolási piacon történő áringadozásokra is egyértelmű véleménye van:

"Most egy olyan ponton vagyunk, aminél írtózatosan vigyáznunk kell. Valamikor ugyanis a szurkolóknak is elegük lesz ebből. Őszintén mondva, ismét a Földön kéne járni. Már eleget féltünk a tanàcsadók, játékosok előtt. Most már megálljt kell mondani."

- fakadt ki Uli Hoeness. A Bayern elnöke büszke arra, hogy a Bayern tényleges pénzzel, és bankszámlával rendelkezik, merthogy: "a világon nincs még egy ilyen csapat, akinek ennyi saját pénze lenne. Ez a döntő pont"- értékelte. Majd így folytatta:

"Teljesen őszintén megmondva, nem szeretnék egy játékost 100 millió Euróért vásárolni, még akkor se, ha beleférne. Kár azért a pénzért. Nálunk az ilyen szóba sem jöhet. Az az én véleményem, hogy nincs olyan játékos, aki 100 millió Eurót érne" 

- fejezte be az interjúját Uli Hoeness.

Forrás: http://www.abendzeitung-muenchen.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/41921/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolásokról,BAYERN HÍREK,Interjúk, nyilatkozatok,uli hoeneß
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?