14 Bayern játékos a válogatottakban


Elérkeztünk az új Bundesliga szezon első válogatott szünetéhez, és az FC Bayern játékosai nagy kihívásokkal állnak szemben az elkövetkezendő napokban. 14 Bayern játékost hívtak be a válogatott csapatokba, és szinte mindenki a vb-selejzetőkben küzd a pontokért.

Az https://fcbayern.com/de áttekintést nyújt, hogy hol és mikor láthatjuk a Bayern profijait akcióban.

Mats Hummels, Thomas Müller, Joshua Kimmich, Niklas Süle és Sebastian Rudy a Német válogatottal két VB selejtezőt fognak játszani. Joachim Löw csapata (18 pont) Prágába látogat, ahol a Cseh Köztársaság (9 pont) ellen lépnek pályára szeptember 1-jén, 20:45-kor. A második meccsen Norvégiát (4 pont) fogadják Stuttgartban szeptember 4-én, szintén 20:45-kor.

Az A csoport nagy izgalmakat tartogat augusztus 31-én, mivel 20:45-kor három Bayern játékos lép pályára Saint-Denisben: a francia válogatottból (13 pont) Corentin Tolisso és Kingsley Coman találkozik Arjen Robbennel, a holland válogatott (10 pont) játékosával. A mérkőzés után mindkét csapat otthon játssza a második meccsét szeptember 3-án: A holland válogatott Bulgáriával játszik 18:00-kor, majd 20:45-kor a franciák Luxemburgot látják vendégül.

Kemény hét vár Alabára

Ezen a válogatott szüneten állhat vagy bukhat David Alaba és az osztrák válogatott (8 pont) sorsa. Létfontosságú pontokat szerezhetnek szeptember másodikán 20:45-kor idegenben Wales (8 pont) ellen, és hazai pályán Grúzia (3 pont) ellen szeptember 5-én 20:45-kor, hogy csökkentsék a lemaradásukat Szerbiával és Írországgal (10-10 pont) szemben.

A helyzet sokkal kellemesebb Robert Lewandowski számára, aki a lengyel válogatottal (16 pont) toronymagasan vezeti az E csoportot, 6 pont előnnyel Montenegróval és Dániával (10-10 pont) szemben. Lewy és társai a skandinávok ellen játszanak Koppenhágában szeptember 1-én 20:45-kor, ezután a 2 pontos Kazahsztán látogat el Varsóba szeptember 4-én, szintén 20:45-kor.

Nagy rangadót várhatunk Madridban!

Thiago és a spanyol válogatott (16 pont) a szintén 16 ponttal rendelkező olaszokkal csap össze. A mérkőzést szeptember 2-án játsszák, 20:45-től. Három nappal később, szeptember 5-én (20:45-kor) könnyebb menetre számíthatnak a spanyolok az egyelőre pont nélküli Liechtenstein ellen.

Dél-Amerikában is küzdenek a csapatok a létfontosságú pontokért, hogy ott lehessenek a világbajnokságon Oroszországban. Arturo Vidal a chilei válogatottal (23 pont) Paraguay (18 pont) ellen játszik szeptember 1-jén éjfél után 30 perccel Santiago de Chile-ben. A Konföderációs kupa döntősei ezután Bolívia (10 pont) ellen játszanak idegenben szeptember 5-én 22:00-kor. Kolumbia (24 pont) James Rodriguez nélkül vág neki a Venezuela (6 pont) elleni mérkőzésnek augusztus 31-én 23:00-kor, és az FC Bayern új igazolásának pályára lépése továbbra is kérdéses a csoportelső Brazília (33 pont) elleni meccsen szeptember 5-én.

Renato Sanchest a portugál U21-es válogatottba hívták be. Az Európa bajnok Portugália fiatalabb csapata Wales ellen játszik EB selejtezőt. A meccs szeptember 5-én, 20:15-kor kezdődik.

Fordította: Regős András

Forrás: https://fcbayern.com/de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/41730/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Játékosaink
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?