Blogolj!

Last-Minute-Átigazolás? A Bayern állítólag két játékost akar még

Domonkos Altdorfer

Panagiotis Retsos (középen) a Bayern kiszemeltje

Az átigazolási ablak még néhány napig nyitva van. Két játékosért még küzdhet a Bayern, egynél már elutasításra talált. Ehhez még jön egy kétséges üzlet egy Barca-sztár kapcsán. Összefoglaljuk.

München- Erre hegyezni fogják a Bayern szurkolók a fülüket: Carlo Ancelotti pénteken a sajtótájékoztatón nem zárta ki további átigazolások lehetőségét az átigazolási időszak lezárulta előtt. Egyrészről lehetséges Renato Sanches távozása, ami elé nyílvánvalóan nem gördítene akadályt. Másrészről Ancelotti fejében mintha még lehetséges Last-Minute-átigazolások forognának.

„Meglátjuk. Minden megtörténhet, semmi sem lehetetlen,” - mondta.

Pletykák a lehetséges érkezők körül már hetek óta keringenek – a legújabb négyet összefoglaljuk, amik csütörtökön, pénteken, szombaton bukkantak fel, illetve szárnyra keltek.

Draxler ügynökét látták Münchenben

Julian Draxler (23, PSG): Kellemetlen a DFB-Sztár számára: A PSG-nél a 222 milliós Neymart kapta a nyakába. Bár van még Neymar mellett hely a párizsiaknál, és nem is akar elmenekülni, kizárni azonban nem zárta ki a távozás lehetőségét. Olyan pletykák már szárnyra keltek, hogy –kedvezőnek mondható- 40 millió euróért a Bayernhez szerződik. Sőt, állítólag a képviselője járt is a Säbener Strassén. Valóságalap? Zavaros.

A Dinamo Tiflis ifjú tehetsége is célpont lehet

Giorgi Chakvetadze (17, Dinamo Tiflis): A Bayern bejelentkezhetett a Dinamo Tiflis középpályás tehetsége iránt 6 millió euróval. Erről számolt be a belga Het Laatste Nieuws a weboldalán Chakvetadze klubja közeli forrásra hivatkozva. Úgy tűnik azonban, hogy a Bayern kezdi elveszíteni a a harcot, miután a grúz az AA Genkhez igazol Belgiumba – egy alacsonyabb összegért. Az állítólagos ajánlat a rekordbajnoktól valószínűleg későn érkezett.

Retsos úgy néz ki, végul Leverkusenben köt ki

Panagiotis Retsos (19, Olympiakos Piräus): Végül úgy tűnt, hogy a védő Leverkusenbe igazolása fix, és már csak a részletek kérdésesek. A Bayern viszont belekontárkodhat az üzletbe. Mint azt a görög sport-fm.gr portál írja, a bajorok is figyelik a játékost, és készek ajánlatot tenni. A Leverkusen kész kerek 18 millió eurót kínálni, és 20 százalékot a továbbigazolása esetén fizetni.

Rafinha már egy nagyobb név, reméljük nálunk köt ki, és a testvéréhez hasonló karriert fut be nálunk

Rafinha Alcantara (24, Barcelona): Egyik WHatsApp-szolgáltatásunk felhasználója jelezte felénk, hogy a brazil neve kapcsolatba került a Bayernnel. És ez túl szép is lenne – a 24 éves játékos csatlakozhatna testvéréhez Thiagohoz, aki a Bayern játékosa. Az online szerkesztőségünk utánanézett, hogy komoly forrást szerezzen az ügyben, de mostanáig sikertelenül – minden az alábbi Tweet-re vezethető vissza. Ezért ez a név a legnagyobb elővigyázatossággal kezelendő. Inkább valószínűbb az átigazolása az AC Milánhoz.

(a tweet szövege): a Rai szerint Carlo meg akarja szerezni a ballábas középpályást, aki a védekező feladatokat át tudja venni, ha Renato távozik. Rafinha Alcantara egy opció.

Forrás : https://www.tz.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/41653/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolásokról,BAYERN HÍREK
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?