Blogolj!

„Boldog vagyok, hogy újra pályán voltam”

Bogdányi Norbert

72 percen keresztül ostromolta a Bayern a brémai erődöt. Aztán Robert Lewandowski csupán 4 percen belül eldöntötte a meccset egy duplával.

„Robert Lewandowski újra megmutatta, hogy nem hagyható ki a csapatból.” mondta lefújás után Hasan Salihamidzic sportigazgató. Carlo Ancelotti egy „fontos győzelemről egy nehéz meccs után” - beszélt. Manuel Neuer, aki 130 nap után a visszatérését ünnepelte azt mondta: Boldog vagyok, hogy újra a pályán lehettem, és hogy nyertünk.”

A nyilatkozatok röviden:

Hasan Salihamidzic: „Nagyon jó volt a játékunk. Türelmesek maradtunk, sok lehetőségünk volt, akkor is, ha mindig csak az utolsó passz hiányzott. De a végén megszereztük a gólokat, és magabiztosan végigjátszottuk a meccset. Jól zártunk nem hagytunk helyzeteket. Robert Lewandowski ismét megmutatta, hogy nem hagyható ki a csapatból, és hogy ő a Bundesliga legjobbja és a világ egyik legjobbja is. Lewy egy nagy sztár.”

Carlo Ancelotti: „Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, fontos győzelem volt egy nehéz meccsen. Egy órán keresztül problémát okozott a szabad területeket megtalálni. Egy edző mindig talál valamit, amin javítani kell, de végülis csak a három pont számít.”

Manuel Neuer: „Boldog vagyok, hogy újra a pályán lehettem és hogy nyertünk. Jól védekeztünk. A támadásban az elején hiányoztak az ötletek. Sokáig nehéz dolgunk volt. A második félidőben elfáradt a Werder, és így ki tudtuk használni a helyzeteket. Számomra az volt a legszebb, amikor a bíró lefújta a meccset, nyertünk és nem kaptunk gólt.”

Robert Lewandowski: „Néha türelmesnek kell lennünk és várni kell a helyzeteinkre. Mindenki látta, hogy a Werder nagyon defenzíven játszott. Nem volt sok helyünk. Emiatt nem volt egyszerű megszerezni az első gólt.”

Alexander Nouri (A Werder Bremen edzője): „ A 70. percig nagyon jól védekeztünk. A második gólt aztán túl hamar kaptuk. Sokat futottunk, ezért amikor támadásra váltottunk gyakran elmaradtak az utolsó passzok.”

Forrás : https://fcbayern.com/de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/41651/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Interjúk, nyilatkozatok
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?