Ancelotti nyitott: Sérülése ellenére elutazik a Bayern sztárja, James Kolumbiába?

Domonkos Altdorfer

A kolumbiai szövetségi kapitány José Pekerman kolumbiai sajtóbeszámolók szerint találkozott Münchenben a Bayern edzőjével, Carlo Ancelottival. Az olasz abszolút nyitott a témára.

München- James a combsérülése ellenére lehet, hogy mégis a kolumbiai válogatott rendelkezésére tud állni a VB-selejtezőn.

„Tervben van. Hétfőn tartunk egy kontrollt, aztán eldöntjük, hogy játszhat-e a válogatottban”, - mondta edzője, Carlo Ancelotti pénteken a prominens érkezőről.

James hiányozni fog a Bremen ellen

A rizikó azonban nagy. A 26 éves játékos augusztus elsején combizom szakadást szenvedett és ezért az elmúlt időszakban csak egyénileg edzett. James, aki a pénteki meccset is kihagyja, játékidő nélkül utazna a válogatotthoz.

Kolumbia most 2. a dél-amerikai csoportban, augusztus 31-én Venezuelában játszanak, és 5-én Brazíliát fogadják.

A Bayern és a kolumbiai hosszú útjai

James kedden egy Adidas-megjelenésen visszafogottan nyilatkozott a témáról.

„Ezt a Bayernnek a kolumbiai szövetséggel kell tisztáznia. Én csak alkalmazott vagyok. Meglátjuk, mi lesz”, - mondta a Reáltól érkező kölcsönjátékos.

A szövetségi kapitány, José Pekerman (67) sajtóinformációk szerint, találkozott is Münchenben Ancelottival. Alapvetően a Bayernnek úgy kellenek a dél-amerikai sztárok hosszú útjai –Arturo Vidal (chile), vagy az előző szezonban Douglas Costa (Brazília) - a válogatott meccsekre, mint púp a hátukra.

A játékosok ezt talán részben nem veszik komolyan, panaszkodott Karl-Heinz Rummenigge. A Bayern viszont köteles elengedni játékosait a válogatott meccsekre.

Forrás : http://www.abendzeitung-muenchen.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/41627/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,james rodriguez,Játékosaink
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?