Blogolj!

Philipp Lahm "Szívesen lettem volna Bayern sportigazgató."

Kun Béla

Hónapokig kellett találgatni, hogy vajon ki lesz az új sportigazgató. Számos név került a köztudatba, köztük Philipp Lahm is. Aki utólag elmondta, hogy szívesen ült volna a Bayern sportigazgatói székében.

Hónapok után jelentették be , az új sportigazgatót, Hasan Salihamidzicet. De előtte sokat tárgyaltak Lahm esetéről is, aki a szezon végén vonult vissza. Hónapok után most mondja el véleményét Philipp Lahm

"Mindig világos volt, hogy sportvezető akartam lenni." - mondta Lahm a Sport Bildnek. Ahol "Az év sztárjának" választották egy jeles rendezvény alkalmával. 15 év sikeres együttműködés után akasztotta fel csukáit a szögre. S ezután kellett volna átvennie, a Mathias Sammer egy éve megüresedő helyét, aki betegség miatt lépett vissza!

De mégsem sikerült ilyen messze eljutni a tárgyalásokkal: "Az FC Bayernnel, de különösképpen Karl-Heinz Rummeniggével nagyon jó beszélgetéseket folytattunk." - mondta Lahm.

Azonban Uli Hoeneß tette fel az i-re a pontot, s regált a sky csatornának:

"Philipp-et becsüljük, de a tanácsadóját nem. Gondoljanak csak bele, június 30-àn hagyta abba a futballt, s július 1-én vajon okos dolog lett volna rögtön átvenni a sportigazgatói posztot, s aznap már azoknak a játékosoknak beszámolót tartani, akikkel egy napja még együtt focizott!? Itt mindenképp szükség van egy nyugalmi fázisra."

Forrás : http://www.90min.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/41565/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Bayern történelem: legendás játékosok,Beszámolók,philipp lahm
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?