Draxler a Bayernnel szemezik?


Neymar rekordigazolásával a Paris Saint-Germainnél Draxlernek komoly konkurenciája lett a szélső pozíción. Spekulációk kaptak lábra esetleges távozásáról, de most nyilatkozik a menedzsere.

München - Neymar rekordigazolása a PSG-hez nagy hullámokat vert és láncreakciót okozhat az igazolási piacon. Azt a 222 millió Eurót, amit az FC Barcelona a 25 éves játékosért kapott, a dortmundi Ousmane Dembélé és a liverpooli Philippe Coutinho vásárlásába fektethetik.

De nem csak ennyi történt: Neymar érkezésével Draxler megszokott szélső pozícióján abszolút világklasszis konkurenciát kapott. Az elmúlt napok spekulációi szerint valószínűbbé vált a német válogatott játékos átigazolása. Hasan Salihamidzic sportigazgató az Audi-Kupa után egyébként is azt nyilatkozta: ,,az igazolási piac a hónap végéig nyitva van, had lepjük meg önöket" Ez természetesen a Neymar Párizsba igazolásával együtt elindította a találgatásokat Julian Draxlernek az FC Bayernbe való lehetséges igazolásáról.

Menedzser: Draxler nem került átadólistára

PSG-nél Draxler menedzsere szerint nem valószínű, hogy eligazol. Roger Wittmann megerősítette a Sport Bildnek adott interjúban, hogy, a játékosa nem került átadólistára. Ellenkezőleg: Draxler, aki nem játszott a PSG első két mérkőzésén, és vasárnap az EA Guingamp elleni meccsen a keretben sem volt, élvezi a bizalmat. Ahogy Wittmann hangsúlyozta, a PSG számít a német válogatott játékosra, akinek még 2021-ig szól a szerződése.

A francia médiában makacsul tartják magukat a pletykák, hogy a PSG szeretné eladni Draxlert. Miután Neymart 222 millió Euróét megvették Barelonatól, Alexis Sanchez az FC Arsenaltól és Kylian Mbappé az AS Monacotól szerepel még láthatóan a párizsiak kívánságlistáján.

Draxler iránt, aki az előző év telén igazolt a PSG-be a VfL Wolfsburgból 40 millió Euróért, most Neymar volt klubja, az FC Barcelona és az Inter is érdeklődik. Ezen a nyáron a volt Schalke játékos csapatkapitányként vezette a német válogatottat győzelemre Konföderációs Kupán és megválasztották az oroszországi torna legjobb játékosának is.

Fordította: Pesevszki Flórián

Forrás : https://www.tz.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/41529/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,julian draxler
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?