Blogolj!

A Leverkusen ellen megkezdjük a bajnoki idényt is

Török Péter

Az új játékosok mellett számtalan új változás következett be az Allianz Arénában is. Az fcbayern.com összeszedte a változásokat.

Allianz Aréna kisebb-nagyobb javításai:

Új eredményjelzőket telepítettek a nyáron, ez a legdrágább és a legnagyobb változás az Allianz Arénában. 200 m2-es, kétszer nagyobb, mint eddig, a kijelzők messze a legnagyobbak Európában. Emellett a díszkivilágítást modernizálták, és egy új gyepszőnyeg is bekerült. De fejlesztések az Allianz Aréna külsejére is kerültek. Új információs táblák is kikerültek a jobb tájékozódás érdekében. Biztonsági oszlopokat is építettek a stadion északi és déli részére, hogy megelőzzék a sétányról illegálisan behajtó autókat.

Kezdési időpontok:

Péntek 20.30-tól szokásosan lesznek meccsek, szombaton 15.30 és 18.30-tól, valamint vasárnap 15.30-tól. Bár, a vasárnap esti meccsek 17.30-ról 18.00-ra módosultak. Emellett 5 meccs megrendezésre kerül vasárnap 13.30-tól, illetve hétfőn 20.30-tól.

Játékvezetők:

A Bayern új érkezői nem csak az új játékosok, hanem a 2017/18-as idényben új játékvezetők is kerülnek be. A legérdekesebb név Bibiana Steinhaus-é, az első női játékvezető a Bundesligában. A 38 éves rendőrnőnek 10 év tapasztalata van a második vonalban, és már láthattuk is őt a Chemnitz elleni meccsen. Steinhaus mellett Martin Petersen, Sven Jablonski és Sören Storks került fel a Bundesligába, Wolfgang Stark, Günter Perl és Joachim Drees viszont szögre akasztja a sípját.

Bírói támogatás:

A mérkőzés játékvezetőit segíteni fogja a videoasszisztens-rendszer a Bundesligában először. A videoasszisztens-rendszer stúdiója Kölnben lesz, és minden meccsen segítséget fog adni az első számú játékvezetőnek. Gólokat vonhat vissza, tizenegyesek, piros lapok, és a hibás döntések korrigálhatóvá válnak. Az első számú játékvezető – aki az oldalvonal mellett vissza tudja nézni az eseményeket – hozza meg a végső döntést. Sőt, a negyedik játékvezető is segítséget fog kapni. A klubok maguknak készítik el a cseréket, így a negyedik játékvezető is a pályán történtekre tud koncentrálni.

Forrás : https://fcbayern.com/de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/41367/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?