Blogolj!

Carlo Ancelotti nem aggódik a volt játékosok kritikája miatt

Jakab Norbert

Az olasz edző nemrég kemény kritikákat kapott, olyan egykori Bayern csillagoktól, mint Stefan Effenberg és Dietmar Hamann. A bajorok egy borzasztó előszezont tudhatnak a hátuk mögött és ezért a korábbi sztárjátékosok szerint az olasz jövője kétséges lesz, ha az eredmények nem javulnak.

Mindezek ellenére Ancelotti nem idegeskedik a bírálatok miatt. A pénteki sajtótájékoztatón erről a helyzetről is beszélt. Az olasz edző azt mondta, hogy nincs nyomás alatt a kritikák miatt, hiszen jelenleg boldog a klubnál és szeretne minél több címet nyerni a Bayern Münchennel:

„Sok kritika ér, de amint mondtam, nincs nyomás rajtam. Szeretek itt lenni, szeretem a csapatom, szeretem a játékosaim, szeretem a szurkolóinkat. Mindenkinek meglehet a véleménye a futballban. Nem mondhatom Effenbergnek vagy Hamannak, hogy nincs igazad’ mivel a labdarúgásban nincs általános igazság – mindenkinek meglehet a saját véleménye. A fociban nincs olyan, hogy egyik dolog jó, a másik rossz. Tisztelned kell mások véleményét. Igazából, nem vagyok nyomás alatt ezek miatt a kritikák miatt, mivel mindig vannak kritikák, de ugyanakkor azon embereknek is van véleménye, akik melletted állnak. Ez egy egyensúly.”

A korábbi Real Madrid edző tavaly nyáron csatlakozott a Bayern Münchenhez, miután Pep Guardiola a Manchester Cityhez távozott. Ancelotti az első szezonjában megnyerte a Bundesligát a Bayernnel. Ennek ellenére, összességében ez egy csalódást keltő szezon volt a német óriásnak. A Bayern a Német kupa elődöntőjében esett ki a Borussia Dortmund ellen. A Bajnokok Ligájában is elvéreztek a negyeddöntőben, a Real Madrid ellen. A csapatának időbe telt, míg alkalmazkodott a módszereihez, és ezért nem tűntek meggyőzőnek, annak ellenére, hogy megnyerték a meccseiket a bajnokságban.

Ancelotti nagy sikereknek örvendhetett a kupákban az előző csapatainál

Megnyerte a Bajnokok Ligáját az AC Milánnal és a Real Madriddal. A Bayern szurkolók is abban reménykednek, hogy az olasz mester nekik is megnyeri ezt a trófeát. A csapat nem tudta elérni a Bajnokok Ligája döntőjét a 2013-as triplázásuk óta. Nyomás lesz Ancelottin, hogy minden sorozatban jól szerepeljen az idén, mivel megkapta az elsődleges átigazolási célpontjait ezen a nyáron.

Forrás : https://bayernstrikes.com/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/41312/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,carlo ancelotti,Interjúk, nyilatkozatok
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?