Blogolj!

Jó volt a csapatszellem

A Bayern magabiztosan, 5-0-ra győzött a DFB-kupa első fordulójában, Alaba és Robben is visszatértek. Nem csoda tehát, hogy a Bayern trénere, Carlo Ancelotti elégedett volt a Chemnitzer elleni mérkőzés után. Robert Lewandowski - akit a meccs emberévé választottak - szintén elégedetten nyilatkozott.

Reakciók: 

Ancelotti: Nagyon jó játékot láttam a csapatomtól, megfelelő spiritusszal és hozzáállással játszottak. Az első félidőt megnehezítette számunkra az ellenfél, hiszen nagyon jó volt a védelmük. A második félidőben több lehetőséget dolgoztunk ki, amelyekből gólok is születtek

Lewa: Örülök, hogy sikerült az első forduló. Mindig fontos az első gól, illetve, hogy megpróbáljunk jól játszani. Ez nem mindig egyszerű, mert ha nem szerzel gólt, nagyon oda kell figyelni. Az ellenfél jó védekező futballt játszott, kevés helyet hagytak nekünk. Számunkra az volt a legfontosabb, hogy a következő fordulóba bejussunk.

Horst Steffen (a Chemnitzer vezetőedzője): Az első félidőben jól védekeztünk és kevés teret engedtünk az ellenfélnek, ugyanakkor kevés helyzetet teremtettünk elől. A második félidőben az ellenfél növelte a tempót, pontosabbon játszott és ez minden góllal csak nehezebbé vált ahelyzetünk. Szerettem volna, ha lövünk egy gólt, ez boldoggá tette volna a rajongóinkat, akik nagyszerűen támogattak minket.

Kevin Kunz (a Chemnitzer kapusa): Kettős érzésem van. Az egyik szemem sír, a másik nevet. Szerettem volna kevesebb gólt kapni, öt bekapott gól már fájdalmas. Mindazonáltal tudjuk, hogy ki volt az ellenfelünk. A koncentráció és az erő hiányzott a végén, ez egyértelmű. A Bayern egy olyan színvonalat képvisel, amely páratlan Németországban.

Fordította: Kiss Dorisz

Forrás: https://fcbayern.com/en

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/41216/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Interjúk, nyilatkozatok
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?