Blogolj!

Süle: Kimmich a legjobb példa számomra

Sukupčák Marián

A Bayern újonca, Niklas Süle interjút adott az Abendzeitungnak. Beszélt a céljairól és arról is, hogy példaképe Joshua Kimmich. A káros szenvedélye pedig a gyorséttermi kaja.

München - 20 millió Eurót tett le az asztalra az FC Bayern München a középhátvédért, Niklas Süleért. Az AZ interjút készített a hórihorgas védővel.

Niclas Süle...

... a konkurenciaharcról az FC Bayern védelmének közepén és a kezdődő idény kilátásairól: 

Megjöttem, hogy játsszam a játékom. Egyébként még nem állítok magam elé különösebb feladatot, míg nem tudom megmutatni, hogy helyt tudok állni itt. Merthogy ez nehéz lesz az világos. És ezt magamnak akarom bizonyítani, nem másnak. Meg akarom mutatni, hogy a Bayern egy jó embert szerzett. Ha valaki megnézi, milyen problémái voltak a csapatnak a Real Madrid ellen, még ha nincs is az ember ínyére, belátja milyen fontos a rotáció. A terv szerint a a csapatunk három versenysorozatban is a végéig játékban akar maradni. Ezt csak egy dologra lehet alapozni, a cserékre: így bízom benne, hogy megkapom az esélyemet."

... példaképéről, Joshua Kimmichről: 

Szupernek találom, ahogy a saját útját járja. Ezt magamról ugyanígy el tudom képzelni. Alapember a válogatottban, ismerjük egymást tizenegy éves korom óta. A posztján Jo nagyon fontos partner, egy mintapélda. Nagyon keményen dolgozik, épp ahogy én is."

... Fast Food iránti szenvedélyéről: 

Ezt az a hoffenheimi edzőnk, Julian Nagelsmann verte nagy dobra, és azóta folyton erről kell beszéljek. Mindenki előtt mondta, hogy a fiatalok körében szívesen eszem burgert, és a fiatalság erről ismer. De ez már rég volt. Így nem mehetek egy olyan klubhoz, mint a Bayern. Nem nehéz lemondani erről az élvezetről. A foci a hivatásom, nem tehetem meg azt, amit korábban Hoffenheimben. Hébe-hóba előfordulhat, amikor úgy gondolom, itt van az ideje. Ez mindenkivel így van. Akkor eszem egy burgert. A sörkertek Münchenben szuperek. És megtalálom az étlapon azt, ami egészséges."

Forrás : http://www.abendzeitung-muenchen.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/41172/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Interjúk, nyilatkozatok,Játékosaink,niklas süle
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?