Blogolj!

Egy újabb középpályás a Bayern célkeresztjében?

Néhány nappal a Dortmund elleni Szuperkupa diadal után a Bayernnel kapcsolatban szóbahozták a Tottenham középpályását, Eric Diert.

Ez egy mozgalmas nyár az átigazolási piac birodalmában. Pár napja a PSG megdöntötte minden idők legnagyobb átigazolási díját, hogy leigazolják a mindenki által ismert Neymart. Azonban nem csak a francia óriások voltak azon, hogy nagy lépéseket tegyenek ezen a nyáron. A Bayern is fontos igazolásokkal egészítette ki a csapatot.

Tolisso vált a bajorok legdrágább igazolásává, miközben James Rodríguez szintén egy hatalmas erősítést jelent a csapatnak. Sebastian Rudy ingyen érkezett a Hoffenheimből, épp úgy, ahogy csapattársát, Niklas Sülét is onnan hozták. A páros - főként Rudy - kiválóan debütált az elmúlt hétvégén a Szuperkupában.

A Bayern új igazolásai erősítést jelenthetnek a csapat számára, amelynek a kerete sokkal erőteljesebbnek tűnik, mint tavaly ilyenkor. Ez különösen igaz a középpályára. A bajorok tele vannak tehetségekkel a pálya közepén.

Ez az oka annak, hogy az új pletykának, ami összehozza Ericet a Bayernnel, egyszerűen nincs semmi értelme. A Bayernnek nincs szüksége az angolra, a Tottenhamnak viszont annál inkább. Dier jól ismeri Mauricio Pochettino rendszerét és fontos tagja a Spurs kezdőjének. Nem létezik, hogy az észak-londoniak hajlandóak lennének elengedni.

Eddig is meglepő dolgok történtek, így senki sem tudja megjósolni, hogy mi lesz a következő mozzanat az átigazolási piacon. Ugyanakkor ez a pletyka pontosan az, aminek látszik: csupán pletyka. A Bayernnek nincs szüksége Eric Dierre, a Tottenhamnek igen. Nem valószínű, hogy Ericet Münchenben fogjuk látni egyhamar…legalábbis piros mezben.

Fordította : Kiss Dorisz

Forrás : https://bayernstrikes.com/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/41139/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?