Blogolj!

Osztályozzuk a nyarat!

Felkészülési időszak, Igazolások, Szuper Kupa, Hazai porond, Nemzetközi porond. Szubjektív osztályzás:

5. Mivel Németország legsikeresebb egyesületéről írom gondolataim, ezért úgy helytálló, ha az osztályozást is a német rendszer szerint végezem el. 5-ös, tehát magyar 1-es egyértelmű. A felkészülési időszakunk, de leginkább a felkészülési mérkőzéseink még egy intőt is érdemelne. Kritikán aluli, amit az Ancelotti legények műveltek az Audi Kupán. Nem pusztán az eredmények miatt gondolom így, hanem a fogalmatlan játék miatt is, ezt tetézi már csak a sérülések száma… Ülj le fiam, egyes! Akarom mondani ötös…

4. A német szuper kupa győzelem került kis listám utolsó előtti helyére, mivel egyértelműen nyögvenyelős sikerként könyvelhető el a Dortmund elleni tizenegyespárbajos eredmény. Nincs ezen mit szépíteni, döcög még nagyon a szekér, de nem is most kell átgázolni a dortmundiakon. Majd hazai pályán a Bundásban, az jobban fáj!

3. Talán lesz valami belőle, talán nem, én megmondom őszintén a nagy pesszimisták táborát szaporítom, így nem merek előre odaítélni egy közepesnél (értsd negyeddöntő) jobb Bajnokok Ligája szereplést a csapatnak. Persze, persze… A Trollfocin nevelkedett Y generációnak nem számít a biszem b@szom, de csak-csak jó lenne újra a döntőbe lépni pályára, még akkor is, ha az utolsó háromból csupán egyet húztuk be. Mondjuk azt legalább a sárgák ellen!

2. Nyilván ez már elvárás, meg amúgy is, ki a franc érne oda a végén előttünk. (Mondjuk a Lipcseiektől én kicsit félek…) Egyértelmű, hogy a bajnokságban jó osztályzatot kapunk a végén és a kupában is szépen fogunk menetelni. Megkockáztatom, hogy a végén bajnokok és kupagyőztesek is leszünk a BL rovására. A Jupp apó féle triplázást messze látom még Carlotól, hiába nagy koponya az olasz.

1. Szerintem sokaknak nem volt ez kérdés már a címet olvasva sem. Még szép, hogy a transzfereink összegzése került az első helyre. Elment tőlünk Benatia, aki már tavaly is kölcsönben volt, így nem fog hiányozni. Egy sérült Badstuber, aki úgy fordul, mint egy pótkocsis IFA (de én akkor is imádok) és Costa. Aki egy Bayern szurkolóknak teljesen újszerű, heteken át tartó és irritáló Bayernes átigazolási szappanopera után távozott a Juvehoz. Legyen legalább olyan jó éve, mint Benatianak volt és akkor nem szívat ki minket a BL-ben. Na de amitől a legjobb osztályzatot érdemli az igazolás téma az a fiatal német titán Süle, a Tarnat-i kiegészítő szerepet megpályázó Rudy, a fiatal Gnabry, aki ha a kölcsönből úgy jön vissza mint anno Alaba, akkor már most előrendelek a mezéből. A Lyonnál komoly teljesítményt lerakó Tolliso és persze Carlo kérésére érkező „Hámesz”, aki ha nem megy neki, egy jelképesebb összegért jött hozzánk kirándulni. De ha Ancelotti Real-os éveinek alapján beilleszti, akkor még legalább 10 évig nálunk játszó „bagóért” vett sztárt kaptunk. u.i.: A poszt érdemi részéből (bár érdemtelenül), de kimaradók előtt pedig ezúton tisztelgem. Köszönünk mindent Lahm és Xabi!

Heil Ádám

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/41067/pics/lead_800x600.jpg
Csapatról,VÉLEMÉNYÜNK
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?