Nyilatkozatok a Liverpool elleni meccs után : Csak az első tíz perc volt jó

Kun Béla

Az Audi kupa első napján a bajor házigazda vereséget szenvedett az FC Liverpool ellenében 0-3-as arànyban. A mérkőzés után nyilatkozott Carlo Ancelotti, Thomas Müller, és Karl-Heinz Rummenigge is.

Karl-Heinz Rummenigge: "Alapjába véve egész meccsen a Liverpool eggyel nagyobb sebességi fokozaton játszott, mint mi. Több frissesség, nagyobb sebesség. De azt is el kell ismernünk, hogy a Liverpool már előrébb jár a felkészülésben. Eddig mi 5 meccsett játszottunk, s 4-et elveszítettünk, fel kell vennünk a ritmust. Gyorsan kell jó állapotba kerülnünk, frissnek, gyorsabbnak kell lennünk, és ismét kell nyernünk. Holnap nagy valószínűség szerint a tréner rotálni fog, hiszen szombaton szuperkupa döntő. De a holnapi meccset biztosan nem fogjuk ezért elajándékozni. Meg kell próbálnunk egy jó eredményt elérni. Még két hét van hátra, de ez is gyorsan el fog menni." - nyilatkozta a meccs után Rummenigge.

Carlo Ancelotti: "Még nem vagyunk jó állapotban, védekezésben, s támadásban sem játszottunk jól. Szombaton jobbnak kell lennünk. Normális esetben nem szoktunk ennyi gólt kapni. A probléma nyilvánvaló: több koncentrációra van szükségünk. Liverpool már most jobb állapotban van. Rögtön kezdődik a Premier League, s a Bajnokok Ligája kvalifikáció számukra. Nagyon jól kontráztak. Olyan gólokat kaptunk, amit normális esetben el tudtunk volna hárítani. Az a célunk, hogy 18. kerüljünk a legjobb állapotba." -értékelt a vesztes meccs után a tréner.

Thomas Müller: "Ma mi ténylegesen csak az első 10 percben voltunk jók. Utána hibáztunk, s megkaptuk az első gólt. Ezután az egész mérkőzés alatt nem tudtuk megoldani, hogy egységesen lépjünk fel. Olyan ponton vagyunk most, ahol semmi sem 100 %-os még. A lehető leggyorsabb módon meg kell találjuk az előre vezető utat. Előre kell néznünk. De mindenképp reagálnunk kell a vereségre." -mondta Müller a nem épp fényes este után.

Forrás : https://fcbayern.com/de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/40870/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,felkészülési mérkőzés,Interjúk, nyilatkozatok
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?