Klubot vált 2018-ban Lewandowski? „A három számjegyű összeg nem elképzelhetetlen.”

A nyári pletykára, hogy az FC Chelsea érdeklődik Robert Lewandowski iránt, az FC Bayern azonnal reagált. Egy sajtótájékoztatón közölte a német rekordbajnok, hogy a lengyel csatár nem eladó.

De mit tartogat még Lewandowski karrierje?

A „kicker” azt írta, hogy a lengyel környezetéből sokan mondják, hogy el tudna képzelni magának még egy kihívást.

„Megint 30 gólt lőtt, a három számjegyű összeg nem elképzelhetetlen 2018-ban.”  - , idéz a magazin egy ügynököt, akinek a nevét nem említik.

A világ legértékesebb játékosai rangsorában a Bayern-csatár jelenleg egy helyen osztozik Antoine Griezmann-nal (26, Atlético Madrid)- csak a Barcelonában játszó Luis Suárez –nek (30) van magasabb ára.

A müncheniek legalább a szerződése lejártáig, 2021 nyaráig akarják ott tartani a Säbener Strße-n.

„Neki hihetetlen értéke van a Bayern-ben. Nincs más olyan játékos, mint ő. Ő egy kiváló csatár és pótolhatatlan." -  mondja FCB elnöke Uli Hoeneß a csatárról.

Miután a hazájában panaszkodott Lewandowski a hiányzó támogatásról a csapatától a gólkirályi cím elérésében, megszólaltak olyan hangok is, miszerint a lengyelek is foglalkoznak a klubváltásával.

Hogy mekkora űrt hagyna maga után, arról Uli Hoeneß nem akar tudomást venni.

„Mi nagyon megbecsüljük őt. Ezt mutatja az is, hogy senkit nem vettünk. Ha beletekint a szerződésébe, már akkor tudja, hogy milyen fontos is ő nekünk.” -  idézi Hoeneß-t a „kicker”.

A 100 millió eurós vételárat egy csatár se érte még el. 2016-ban és ezen a nyáron Gonzalo Higuaín-ért (29, Juventus) és Romelu Lukaku-ért (24, ManUnited) fizettek már ki egy három számjegyű milliós összeget.

Forrás : https://www.transfermarkt.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/40836/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Játékosaink,robert lewandowski
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?