Sajtótájékoztató Hasan Salihamidzic-el, az új sportigazgatóval

Hosszú várakozás után a Bayern ma végre bejelentette, hogy Hasan Salihamidzic személyében megtalálták a megfelelő sportigazgatót - 2020-ig. Nem német, nem tapasztalt, de a Miénk.

Karl-Heinz Rummenigge:

➡ Olyan embert szereztünk, aki jól ismeri a klubot, jópár évet játszott is itt. Ő egy olyan ember, aki ellen korábban nem szívesen játszottam volna.

➡ Az utánpótlás és a megfigyelés területéért felelős, ezzel Michael Reschke a felettese. De az átigazolási tárgyalásokban is részt vesz majd.

➡ Kapocsra van szükségünk a csapat és a vezetőség között. Olyan emberre van szükségünk, aki mindenhol ott van és aki - még egyszer világosan elmondom - nem Ancelotti felügyelője.

➡ Uli és én gyakran beszéltünk arról, ki lehetne Matthias Sammer utódja. Miután felmerült a neve, egyöntetűen Hasan mellett döntöttünk.

➡ Lahm számára továbbra is nyitva áll az ajtó, de egy valami egyértelmű: Hasan nem Philipp helyét őrzi. Ha valamikor valamelyik pozícióban kedve támad dolgozni, beszélhetünk róla.

➡ Brazzo volt az az Ázsiai túrán résztvevő személyzet közül az egyetlen, akinek végig jó kedve volt.

Uli Hoeness:

➡ Világossá vált számunkra, hogy be kell tölteni ezt a pozíciót. Biztosak vagyunk benne, hogy olyan embert találtunk, akit régóta kerestünk.

➡ Nem lesz olyan átigazolási tárgyalás, amelyen Brazzo nem ül az asztalnál. A meccseken is ott lesz majd Carlo mellett. Ha valaki megakarja ismerni a csapatot, akkor ott kell lennie, néha az öltözőben is.

➡ A sajtó sok névről diskurált, végül csak Eberl és Lahm voltak a komolyabb jelöltek. Nem titok, hogy szimpatizálok Max Eberllel, de ez nem jelenti azt, hogy nincs jobb megoldás nála. És azt kell hogy mondjam, nagyon elégedettek vagyunk a választásunkkal.

Hasan Salihamidzic:

➡ Ez a klub mindig nagyon családias volt, mindig azonosultam is vele. Később, amikor a Juventushoz igazoltam, már tudtam, hogy visszatérek majd ide.

➡ Amikor Uli Hoeness és Karl-Heinz Rummenigge megkeresett a dologgal, azonnal világossá vált, hogy szívesen részt vennék benne. Ismerem a klub minden szerkezetét.

➡ Tudják milyen voltam játékosként: Mindig 100 százalékot adtam és sportigazgatóként is ezt fogom tenni - a hét minden napján, a nap minden órájában. Tényleg nagyon örülök az új feladatnak!

➡ Beszélek angolul, olaszul, bosnyákul, szerb-horvátul és spanyolul. És egy kicsit németül is. (nevetés)

➡ Nem érzem magam szükségmegoldásnak. Egyáltalán nem probléma, hogy a klub több jelölttel is beszélt már.

➡ Szenzációs keretünk van, amit jobban meg fogok ismerni. Ha mindannyian meghúzzuk a kötelet, nagy sikereket ünnepelhetünk.

➡ Azt hiszem nagyon fontos, hogy sokáig dolgoztam a klubnál és hordozom annak a DNS-ét is. 100 százalékban azonosulni tudok a klubbal, a pályafutásom után is vállaltam különböző feladatokat, például a klub nagyköveteként. Szorgalmas leszek és mindent beleadok, hogy a legjobbat hozzam ki a klub számára.

Forrás : https://www.facebook.com/bayernszektor/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/40806/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Interjúk, nyilatkozatok
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?