Sülét és Rudyt bemutatták a Bayern játékosaként!

Carlo is értékes infókat árult el, érdemes végigolvasni. Mezmutogatás ezúttal nem volt, de Rudy a 19-es, Süle pedig a 4-es mezszámot választotta.

Sebastian Rudy: Nagyon örülök, hogy itt lehetek. Szeretném megmutatni mire vagyok képes, már alig várom, hogy játsszak. Különben nem lennék itt. A konkurencia nagy. A középpályán érzem magam a legjobban. (...) Nem riadok vissza senkitől. Világos, hogy nagy a versenyhelyzet. Tanulni akarok, meg akarom ismerni a határaimat. Nicki és én tudatában vagyunk a képességeinknek. Már most bizonyítani akarunk a kritikusoknak és meg akarjuk mutatni, hogy tévednek velünk kapcsolatban.

Niklas Süle: Sok új hatás ér itt engem, ez volt az első klubváltásom. Ez egy nagyon jó feladat számomra, a srácok nyomást fognak helyezni rám. Nincs jobb dolog a legjobbaktól tanulni. (...) Jó barátok vagyunk Rudyval, régóta játszunk együtt. Nagyon örültem amikor megtudtam, hogy ő is jön a Bayernbe.

Carlo Ancelotti: Süle, Rudy, Kimmich és Vidal nagyon jó fizikai állapotban vannak, lehetséges, hogy már az Audi kupán is pályára léphetnek, csakúgy mint Boateng, Robben vagy Thiago. (...) Biztosak vagyunk benne, hogy Rudy és Süle tovább erősíti majd a csapatunkat, tavaly nagyon jó teljesítményt mutattak a Hoffenheimben. Képesek arra, hogy egy fantasztikus szezont játszanak. (...) Nem baj, hogy kedden és szerdán is játszanunk kell. Szombatra mindenképpen készen állunk majd. (...) Szuper belsővédőink vannak, ezen a részlegen vagyunk a legjobban ellátva, a legjobbak játszanak itt. (...) Tudom, hogy Martínez is tud a középpályán is játszani, de nem ott tervezek vele. Azon a poszton ott van nekünk Renato, Rudy, Tolisso, Vidal és Thiago is. (...) Renato Sanches Ázsiában jól teljesített, egy gyengébb időszak után megmutatta a kvalitásait. Velünk tréningezik, a kölcsönadásán még ráérünk gondolkozni. (...) Ribéry ma nem, de holnap talán velünk edzhet és lehet, hogy az Audi kupán már játszik. Szombatra biztosan fitt lesz.

Forrás : https://www.facebook.com/bayernszektor/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/40775/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,carlo ancelotti,Interjúk, nyilatkozatok,niklas süle,sebastian rudy
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?