"A Bayern nagyobb, mint a Real Madrid"

Kun Béla

James a Bayern Münchenhez való szerződéséről, Müllerről, és felmerült Oliver Kahn neve is.

A csapat top nyári igazolása 2017-ben. Elhagyta a Real Madrid csapatát, azt a klubot, aki először tudta megvédeni címét a BL-ben, azért, hogy a Bayernben Carlo Ancelottinál játszhasson.

De James nem igazán bánkódik ezen.

"A Bayern Müncen ugyanolyan nagy csapat, mint a Real Madrid, sőt, ha nem nagyobb. Amikor azon gondolkodtam, hogy Münchenbe jöjjek, megéztem a keretet, és azt gondoltam: itt ugyanannyi sztár van, mint Madridban, a minőség egyforma." -mondta a kolumbiai sztár a Bild-nek adott interjújában.

Mint az köztudott, Carlo Ancelotti ideje alatt virágzott ki James a Real Madridban, az ő keze is benne van, hogy ide igazolt, sőt némi hiányérzete is volt Carlo iránt:

"A mister, mint tréner hiányzott. Nagyon jó kapcsolatunk van, s nagyon nagy kedvvel dolgozok együtt Carloval. Boldog vagyok, hogy ismét egy csapatban vagyunk." -mondta tovább.

Az, hogy az Isar folyó partjára érkezett, Oliver Kahn hírneve is hozzájárult.

"Ő számomra az FC Bayern, ő sugározta felém a soha fel nem adás mentalitását. Olivernek egy nagyon erős karaktere van, mindig nyerni akart. Ezt kötöm össze a csapattal. Münchenben sok játékos legendává lett." -így Rodriguez.

Azt, hogy Müllerrel versenyeznie kéne a kezdő 11-be jutásért, nem gondolja, sőt:

"Csapattársak vagyunk, barátok, akik ugyan azért a célért hajtanak. És ezt az előkészületekben láthatjuk, hogy a pályán egymást nagyon jól érezzük, Thomas és én egymást motiváljuk." -fejezte be James.

Forrás : http://www.sport1.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/40708/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Interjúk, nyilatkozatok,james rodriguez,Játékosaink
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?