Blogolj!

Mark van Bommel is jelölt a Bayernnél ?


Az FC Bayern Ázsia túráján a csapat elnöke Uli Hoeneß bejelentette, hogy a megüresedett sportigazgatói poszt a közeljövőben betöltésre kerül. Az elkövetkező hetekben be is mutathatják Matthias Sammer utódját. Mivel sajnos Philipp Lahm nem tartozik már a jelöltek közé, ezért Mark van Bommel-t hozták szóba.

Van Bommel egy kiváló jelölt az ’’Eurosport’’ szerint. A holland játékos ismeri legjobban a csapatot, 2006-tól 2011-ig játszott a rekordbajnok színeiben, de még a 2008/09-es szezonban az első külföldi csapatkapitány volt a Säbener Straßen. A jelöltnek van még egy előnye, hogy játszott az FC Barcelona, AC Milan és PSV Eindhoven csapatában.

Amikor a csapat segédedzőt keresett Carlo Ancelotti mellé, sajnos kiesett a jelöltek közül, mivel az olaszt nem győzte meg a holland, ezért Willy Sagnol kapta ezt a pozíciót.

Hoeneß nem akart a pletykákra pontos választ adni.

’’Nem akarunk részleteket sem közölni, mert akkor elindulna a pletykaáradat. Majd mindenkit mindenről időben tájékoztatunk’’, mondta. Még egyszer tisztázta:

’’Lahm nem tartozik a jelöltek közé, de ez nem a mi döntésünk volt hanem az ő saját döntése, és ő úgy döntött, hogy nem szeretne sportigazgatói poszton dolgozni”

A klub két elnöke Karl-Heiz Rummenigge és Hoeneß "sokat utaztunk együtt és sokat beszéltünk”, mondta az elnök. Előtte mindig Max Eberl-t hozták szóba mint sportigazgató, de meghosszabbította szerződését 2022-ig a Borussia Mönchengladbach-nál.

Fordította : Pesevszki Flórián

Forrás : http://www.kicker.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/40686/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Szakmai stáb
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?