James: „Jó úton vagyok!”

Egyszerűen nem elég neki! James még egy fáradtságos edzés után is úgy döntött, hogy tölt még egy kis időt a pályán a labdával.

Szabadrúgást szabadrúgás után bombázva a hálóba, valamint Lewandowskival és Alabaval viccelődve.

„Nagyon boldog vagyok itt”-magyarázta James, mindösszesen 2 hét után a Bayernben. „Ez egy igazi harmonikus csapat. Az első benyomásaim nagyon jók. Nagyon örülök, hogy itt lehetek.” A támadó egyetlen dolgot szeretne a német rekordbajnokkal: Trófeákat nyerni! „Azért csatlakoztam a Bayernhez, mert egy nagyszerű klub. Ez a csapat mindig a csúcson van és esélyes a Bajnokok Ligájában. Trófeákat akarok nyerni, és remélem, hogy ezt ezzel a kiváló csapattal és edzővel tehetem meg. Ki akarom venni a részemet ebből.”

„James nagyszerű adottságokkal rendelkezik ahhoz, hogy segítsen nekünk fejlődni” - dicsérte az új (egyben régi) edzője, Carlo Ancelotti. Az olasz taktikus már dolgozott együtt a kolumbiaival a Real Madridban, aki az edző irányítása alatt töltötte el legjobb szezonját az idei BL győztesnél. Az 58 éves tréner elsőkézből tudja, hogy: „ő segíthet nekünk azzal a bizonyos utolsó passzal elől.”

Még mindig szükség van egy kis finomhangolásra, hogy teljes legyen az összhang James és az új csapattársai között, de az integrációs folyamata tökéletes ütemben halad.

„Jól érzem magam, rendkívül motivált vagyok. Jól kijövünk, a csapat hangulata szuper!”

Ahhoz, hogy a legtöbbet ki tudja magából hozni, most a lehető legjobb fizikai állapotba kell kerülnie, és a játékos keményen dolgozik is ezen:

„Fejlődöm és jó úton vagyok.”

Fordította : Kiss Dorisz

Forrás : https://fcbayern.com/en

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/40625/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,james rodriguez,Játékosaink
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?