Ancelotti: Jamesnak sincs bérelt helye!

Domonkos Altdorfer

A Bayern edzője egyértelművé tette, hogy nincs garanciája a játékra a kolumbiai szupersztárnak, Jamesnek. A csapaton belüli konkurenciaharc megnövekedett, és ennek Thomas Müller is örül.

Néhány száz meghívott szurkolónak lehetősége volt a Shanghai Stadionban a német bajnok edzését megtekinteni. Ezek a kínaiak természetesen Thomas Müllert ünnepelték legjobban, aki bekötött hüvelykujjakkal érkezett a pályára.

„Nem rossz” - kommentálta Müller, aki már délelőtt is átélhette a Bayern körüli eufóriát. „Örül az ember, ha látja, hogy szurkolnak itt nekünk.”

Müller a szurkolóknál egészen elől van a szimpátiát tekintve, de hogyan néz ez ki a trénernél James Rodriguez leigazolása után, aki Ancelotti külön kívánságára érkezett? Ancelotti világossá tette, hogy semmilyen kedvezményben nem részesül a kolumbiai sztár:

„Nem azért hoztuk Jamest, hogy valakit helyettesítsen, hanem, hogy jobbá tegye csapatunkat. Tudja, ha megérdemli, játszik, ha nem, akkor a padon találja magát. Természetesen nincs garanciája a játékra.”

Világos és logikus megnyilvánulás az új igazolás kapcsán. Müller se látja a pozícióját az új csapattárs érkezésével veszélyeztetve:

„Megnövelte a csapat minőségét. Vele a fontos meccseken több opciónk van a középpályán. Jó játékos, megnöveli a konkurenciaharcot. Hogy ki játszik végül, azt a mesternek kell eldöntenie. Csak boldog lehet, hogy ilyen felhozatalból válogathat.”

Robben és Boateng részt vesznek az Audi-Kupán

Már augusztus elején megnövekedik a konkurenciaharc, amikor – Ancelotti szerint - már a két sérült játékos, Arjen Robben és Jeorme Boateng is elkezdi az edzéseket. Mindkettővel számolhatunk az 1-jén és 2-án rendezendő Audi Kupán. Manuel Neuer is benne lesz a keretben - mondta a Bayern edzője. A tervek szerint a hálóőr már ott lesz a Leverkusen elleni első Bundesliga mérkőzésena kapuban.

Forrás : http://www.kicker.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/40542/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,james rodriguez,Játékosaink,thomas müller
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?