Müller: Ez kijózanító volt

Kun Béla

Hidegzuhany a kínai forróságban. Erre senki sem számított. "Ez kijózanító volt."

Carlo Ancelotti számára egy különeges mérkőzés volt. Találkozás a "régi szerelemmel"- így harangozták be a szombati Milan elleni mérkőzést. Ráadásul Carlo Ancelottit meg is tapsolták.

Azonban a mérkőzésen nem éppen az olasz mester tervei váltak be, és alaposan meglepve mindenkit a Bayernt kiütötte a nagy bevásárlást tartó Milan együttese 4-0-ra. A milánóiak alaposan bevásároltak, eddig több, mint 200 millió Eurót költöttek új játékosokra.

Sajnos a szerencse sem állt a bajorok mellé, hiszen az esélyük meg volt a gólok megszerzéséhez. A 8. percben Lewy fejese, majd a 40. percben a lövése is lehetőség volt, valamint Ribéry a 42. percben végrehajtott csodája, 5 embert kicselezve kereste a társát középen, de ott senki sem volt.

"A különbség magasabb volt a megérdemeltnél. Sajnos nem használtuk ki a lehetőségeinket. A Milan nagyon könnyen szerzett gólokat. Azt gondolom, hogy a mérkőzésből sokat tanulhatunk." -mondta Mats Hummels.

Carlo Ancelotti véleménye: "Az eredmény meglepett. Nem játszottunk jól. Hiányzott az egyensúly a pályán. A ritmusváltások nem működtek. De még csak az előkészület közepén vagyunk, s még időre van szükségünk, hogy a szezonkezdetre készen álljunk."

Thomas Müller szerint: "Ebben a pillanatban a mérkőzés után időre van szükségünk, hogy ezt feldolgozzuk. Az első félidő kijózanító volt. A Milan sokkal frissebben játszott, s ehhez nincs szükség, mit hozzá tenni.

"Ugyanakkor Müllet pozitívat is lát benne: "Az embert mindig emlékezteti valami, hogy semmi sem megy magától." Az esély a javításra kedden következik, amikor nem kisebb ellenfél, mint az FC Chelsea, az angol bajnok következik.

Forrás : http://www.kicker.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/40541/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?