Különleges meccs Ancelotti számára Shenzhenben

Török Péter

Az FC Bayern utazása folytatódik. Az Audi Summer Tour Shenzhen-be repítette a rekordbajnokot. Amíg Sanghaj-ban voltak, a szurkolók eufórikus hangulatban fogadták őket a reptértől a hotelig.

„A szurkolók őrültek, ez csak jó nekünk. Mindig itt vannak. Szeretnék köszönetet mondani a kínai szurkolóknak a támogatásért.” – mondta a lenyűgözött Javi Martinez. Visszatértek a szünetből az edzésekre. Bár mindössze csak 400 szurkolót engedtek be az edzésekre, így is szuper atmoszféra kerekedett, és a Bayernt éltették és FCB dalokkal üdvözölték.

Speciális meccs Ancelottinak

Carlo Ancelotti már előretekintő a szombati meccsre. Tény, ez egy speciális meccs az olasznak, még ha ez csak egy barátságos meccs is. A Shenzhen Universiade Sports Centre-ben az előző klubjával néz farkasszemet.

„Milánóban voltam nagyon hosszú ideig, így ez mindig különleges. Sok csodás emlékem van innen, a 13 év egy fontos része az életemnek. Nagy Milan szurkoló vagyok.” – magyarázta az edző.

A speciális meccs speciális feltételeket igényel. A pénteki sajtótájékoztatón az 58 éves edzőnek tolmácsként kellett szerepelnie, mikor olaszul kérdezték. Ezután összegyűjtötte az edzésen maradt labdákat.

Az olasz óriásokkal való találkozás jó célt szolgál.

„Ez csak jó nekünk, hogy erős csapatokkal játszunk, segít javulni. A jó teljesítményre fókuszálunk.” – mondta Ancelotti. A szurkolók szintén jó meccset várnak – és a játékosok is – csodálatos háttérrel.

Forrás : https://fcbayern.com/en

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/40518/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,felkészülési mérkőzés
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?