Érdekes információk James Rodriguez szerződéséről

Sukupčák Marián

Az FC Bayern München egy igazán ütős játékost szerzett. James Rodriguez a hét elején azonnali hatállyal csatlakozott a bajorokhoz. Az ex-madridi 2019 június 30-ig jön kölcsönbe, vásárlási opcióval. Hogy mennyibe is kerül a kolumbiai, az még mindig nem derült ki. A német Kicker 36, a spanyol Marca pedig 60 millió Euróról beszél.

Rodriguez 2014-ben érkezett az As Monacotól a spanyol fővárosba 75 millió Euróért, de Zinedine Zidane irányítása alatt csak kiegészítő szerephez jutott.

A kolumbiai azonban meglepően nyilatkozott az esetleges visszatérésről: Egyáltalán nem kizárt, hogy két év múlva újra a Királyi Gárdában fog játszani.

"Mindenki tudja, mi az a Real Madrid. De most elsősorban a Bayernnél elérni kívánt céljaimra gondolok. Muszáj a figyelmemet erre fordítani, és koncentrálni. Aztán ha letelt a két év, és minden jól megy, majd akkor döntök." - fejtette ki álláspontját a Marcának.

További információk is kiderültek: röviddel a kölcsön előtt, szerződést hosszabbított 2020-ig a Real Madriddal. Így amennyiben a müncheniek nem élnek vásárlási jogukkal, még mindig marad egy éve a Realnak, hogy eladja Jamest. Ezzel a spanyolok mindenesetre bebiztosították magukat.

Forrás : http://fussball-aktuell.eu/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/40521/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,james rodriguez,Játékosaink
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?