Wacker és Brazzo a DHL-nél Kínában "Jó úton haladunk."

Kun Béla

A DHL és az FC Bayern München-ez kapcsolat Kínában is él. A Bayern vezetői csoportjának egyik tagja Wacker és a nagykövet Hasan Salihamidzic a logisztikai vállalkozásnál tett látogatást. Itt közösen a kínai fogadtatásról, és a nemzetközi piacról tárgyaltak.

"A fogadás nagyszerű volt." -mondta Wacker, majd folytatta: "A fogadtatás két éve is príma volt, de ebben az évben lenyűgöző. Ez egy jó kezdet volt, s nagyon jól érezzük magunkat."

"Az utazásunk mottója: 'Baráti látogatás.'"

Brazzo is lelkes volt, aki az elmúlt két évben nyolcszor is volt Kínában. "Hihetetlen, hogy mennyi Bayern szurkoló van Kínában is. És ez látogatásról látogatásra egyre több lesz."

"Több, mint 600 millió szimpatizánsa van a csapatnak világszerte, s egyedül ebből Kínában több, mint 130 millió. Ezért döntöttünk úgy hogy a piacunkat elsősorban Kínában, és Amerikában fogjuk megalapítani. De mi még mindig egy futballcsapat vagyunk, s próbáljuk a megfelelő partnert megtalálni."

Ezt a DHL-ben meg is találta, s Wacker szerint: "Együtt elemeztük a piacot, hogy a szurkolóknak a legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Az elmúlt két évben jó munkát végeztünk. S jó úton is haladunk."

Forrás : https://fcbayern.com/de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/40485/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,gazdasági adatok
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?