Müller és a 11-es, egy korszaknak egyelőre vége

Kun Béla

Sokáig vitathatatlan volt, hogy az FC Bayern München tizenegyeseit Thomas Müller lövi. Mostanában azonban folyamatosan elhibázza a büntetőket, legutóbb, a Telekom kupán sem talált be. Ezért most inkább levonja a tanulságokat, és egy időre biztosan lemond a 11-esekről. Vajon mi lehet a gond?

"Azt gondolom, hogy az életben minden periódusokban történik." - szólalt meg Thomas Müller egy sajtótájékoztatón Shanghaiban. A csapatban maradt utolsó bajor ezzel lezárt egy időszakot: "Volt, amikor, véleményem szerint, kiváló tizenegyes lövő voltam." A legfőbb okát, hogy mostanában megromlott a kapcsolata a 11-esekkel, a kapusokban látja. Idővel ugyanis kiismerték a módszerét. "A rendszerem csődöt mondott."

De aggodalomra semmi ok, Mülleren kívül is van olyan csapattárs, aki eddig egész kiválóan lövi a büntetőket, a lengyel, akit Müller is dicsért:

"Az előző szezonban ezért sem erőltettem a 11-es rúgásokat. Robert Lewandowski lőtte, méghozzá tényleg kiválóan, és magabiztosan."

Azonban, ha szükség lesz Thomasra, ő mindig készen áll:

"A továbbiakban is gyakorolni fogom a büntetőrúgásokat, s ha szükség lesz rám, ott leszek. Viszont a jövőben nem fogok a büntetőért tolakodni."

Forrás : http://www.90min.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/40488/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Interjúk, nyilatkozatok,Játékosaink,thomas müller
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?