10 érdekesség James Rodriguezről

Kun Béla

A Bayern Jamessal nem csak egy jó focistát szerződtetett, hanem egy márkát is. Egy világsztárt, egy közönségkedvencet, aki csillog, és jó reklámértéke van. 10 dolog, amiről nem biztos, hogy eddig tudtál: 

1. A félelmei

2016. Ebben az évben törtènt, hogy a középpályás egy 100-as táblánál dupla sebességgel száguldott. A rendőrség megállítatta: "Azt gondoltam, hogy le fognak tartóztatni." Ráadásul a hazájában gyakran a rendőröknek álcázzák magukat a rablók. És mindezeken túl, azért is fél az ilyen helyetektől, mert nagybátyját, Antoniót, aki rendőr volt, egy motoros rablásnál lelőtték 1995-ben.

2. Beszédproblémája

James egy nagyon jó példa arra, hogy egy futballista islehetintelligens. 2014-ben például távoktatásban elvégezte a rendszermérnöki stúdiumot. Azonban neki is van egy olyan problémája, ami hátráltatta. Kiskorában ugyanis dadogott, s logopédushoz kellett járnia, hogy megtanuljon rendesen beszélni.

3. Sasszem

Ritka az ilyen adottság, de nála tényleg megvan. James többet lát, mint egy átlagember. Egyfajta perifériás látószöggel rendelkezik, tehát olyan dolgokat is észrevesz, amikre a tekintete nem fókuszál. Tehát magyarul a fociban ez azt jelenti, hogy a mozgásokat, a lyukakat, az üres tereket játék közben jobban felismeri. Ugyanilyen Mesut Özil vagy anno Franz Beckenbauer.

4. Zenei irányzat

Latin fiatalként, termèszetes, hogy a szenvedélye a tánc, és a vérèben van. Szereti a Salsát és a Reggaetont. Kedvenc zenészei a kolumbiai popsztár J Balvin és Kevin Roldan. A pályán a Real csapatában már többször megmutatta a tánctudását. Reméljük, hogy az újdonsült csapatában, a Bayernben is gyakran táncolja majd körbe a pályát, vagy csapattársait. Visszatérve a táncrea:James már szerepelt Shakira egy videoklippjében.

5. Ami számára a módi, avagy a kedvenc divatirányzata

James nagyon sokat ad az öltözködésre. Calvin Klein vagy akár Hugo Boss cuccokban lép a kamerák elé. 2014-ben létrehozott egy saját alsónadrág márkát "J10 James" néven.

6. Szabadidő

Amennyiben nincsenek a szerettei a közelében akkor általában a FIFA-val játszik. Gyerekkorában gyakran részt vett ilyen FIFA rendezvényeken, ahol mindig is a legjobbak között volt.

7. Felesége

Interneten ismerte meg Daniela Ospinát 2008-ban, s két évvel kèsőbb jött a házasság is. A 24 éves Daniela szintúgy Kolumbiából származik, s profi röplabdázó, válogatott játékos. Egyébként a hölgy tesója David Ospina az Arsenal kapusa.

8. Tetkó

James életében minden a 4 éves kislány Salome körül forog. Szabadidejében a legtöbb időt vele tölti, s minden gólnál köszönti. Ugyanis, amikor gólt lő, akkor add egy puszit a jobbkeze alsó részére, ahol a hercegnője neve van tetoválva. Amúgy is James számára a család mindenek előtt áll. Kislánya, Salome mellett, többek között anyukája Pilar, lánytesója Juana, és felesége Daniela neve is a testére van tetoválva.

9. Két apuka

A 26 éves sztárnak nem volt könnyű gyermekkora. 5 éves korában fel kellett dolgoznia a szülei válását. Azonban a mostohaapukája példaértékűen bánt vele. Juan Carlos Restrepo elkísérte őt minden edzésére, és mindig adott tanácsokat neki. Legutoljára egy spanyol rádióban is dicsérte őt James. "Az ő támogatása nélkül nem jutottam volna el idáig. Mindig mellettem áll" - emlegette mostohaapukáját a Bayern játékosa. Azt is meg kell említenünk, hogy édesapjával nagyon jó kapcsolatot ápol.

10. A filmbeli neve

James David Rodriguez Rubio, így hívják Carlo Ancelotti kedvenc játékosát teljes nevèn. Ez a név a híres James Bond nevéhez is köthető, azonban apukáját is Wilson James Rodrigueznek hívják, aki 1985-1992-ig szintúgy profi volt Kolumbiában.

Forrás : http://www.sport1.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/40358/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,james rodriguez,Játékosaink
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?