A Bayern készen áll az Audi Summer Tour-ra

A nyári felkészülési időszak sikeresen zárult az FC Bayern München számára. A Wolfratshausen és az Erlangen elleni fölényes győzelmeket követően a Telekom-kupán is jól teljesített a csapat, ami után boldogan utazhat a keret vasárnap a Távol-Keletre. A német rekordbajnok Kínában száll le a repülőgéppel este és később ellátogat Szingapúrba is.

Carlo Ancelotti egy egészen minőségi keretet rakott össze a szezon elejének legfontosabb állomására. A vezetőedző számításba vette az új igazolásokat, mint Tolisso és James, de a focisták között ott van két világbajnokunk is, Mats Hummels és Thomas Müller is, Robert Lewandowskival kiegészülve. Néhány tartalék és U19-es is csatlakozott a csapathoz.

A bajoroknak ezek mellett el kell fogadniuk három nagy név hiányát is. Neuer és Boateng a korábbi sérülései, Robben pedig a héten elszenvedett teniszsérülés miatt kénytelen kihagyni az ázsiai kalandot. Ők a müncheni edzőközpontban lábadoznak. E három focista mellett többen a Konföderációs kupa apropójából mellőzik az utazást, mint például Kimmich, Rudy, Süle és Vidal. Néhány korábbi Bayern-játékos azonban Ancelottiékkal utazik, Miroslav Kloséhoz hasonlóan, viszont pályára lépni egyikük sem fog.

A Bayern keretének tagjai tehát három napon keresztül edzenek az ázsiai komplexumokban, majd először az Arsenal (július 19.), majd az AC Milan (július 22.), később a Chelsea (július 25.) és az Inter ellen (július 27.) lépnek pályára.

"Mindent tökéletesen irányít Carlo Ancelotti. A játékosok most megismerik egymást, ez egy jó lehetőség, hogy beilleszkedjenek, főleg az újaknak."

-mondta Karl-Heinz Rummenigge.

A keret tagjai: Alaba, Bernat, Coman, Dorsch, Friedl, Früchtl, Götze, Hoffmann, Hummels, James, Lewandowski, Martínez, Müller, Pantovic, Rafinha, Ribéry, Sanches, Starke, Thiago, Tolisso, Ulreich, Wintzheimer

Gnabryt kölcsönadtuk a Hoffenheimnek, és a nagy tehetség Franck Evina sem tart a csapattal sajnos.

Fordította : Horváth Balázs

Forrás : https://fcbayern.com/en

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/40355/pics/lead_800x600.jpg
audiFCBtour,BAYERN HÍREK,felkészülési mérkőzés
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?