Blogolj!

Végre! Kizárólag a Bayernné az Allianz Arena!


Az hogy az 1860 München újra a Grünwalder stadionban játssza majd a mérkőzéseit már régóta ismeretes volt, azonban csak most került pont a bérleti szerződés végére, amit az FC Bayern sajtóközleményében hozott nyilvánosságra. Az oroszlánok és az Allianz Arena München Stadion GmbH között azonnali hatállyal megszüntették a felek a szerződést.

A tárgyalások az 1860 München részéről az ügyvezető igazgató Markus Fauser, a Bayern részéről a pénzügyi vezérigazgató Jan-Christian Dreesen közös megegyezéssel hozták végleg nyilvánosságra, hogy a müncheni kékek többet nem az Allianz Arénában fogadják ellenfeleiket. A bérleti szerződés azonnali hatállyal megszűnésre került.

A 2005 óta az Allianz Arénában játszó 1860 végérvényesen elbúcsúzik az eddigi otthonától. A bérleti szerződés megszűnése magával vonja azt, hogy a TSV 1860 München részére az Allianz Aréna a továbbiakban nem ad helyszínt mérkőzéseinek, és a későbbi visszatérést is kizárja - közölte sajtóközleményében a rekordbajnok FC Bayern.

A kék fehérek Hasan Ismaik befektetővel írásos kétoldalú szerződést kötöttek, amely nagy mértékben járult hozzá a fizetőképtelenség elkerüléséhez.

"Szeretnénk megköszönni az FC Bayern vezetőségének az együttműködést és a partnerségi hozzáállást a tárgyalásokhoz. Mindezzel nagy részben elősegítették számunkra, hogy az előttünk álló szezonba pozitív előjelekkel vágjunk bele."

-Fauser az 1860 ügyvezető igazgatójának nyilatkozata amely a csapatuk honlapjára a szerződés megszűnésével kapcsolatban kikerült. A szerződés 2025-ig tartott volna.

Daniel Bierofka az 1860 trénere, akik az FC Memmingen otthonában kezdik meg a szezonjukat, ilyen véleménnyel nyilatkozott a visszatérésről:

"A felek közös nevezőre jutottak. A Grünwalder stadion teljes mértékben regionalligahoz illő helyszín és egy szelet hagyomány a klub történetében. Örülünk neki hogy így alakultak a dolgok.

Fordította : Szakmáry Bálint

Forrás : http://www.kicker.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/40283/pics/lead_800x600.jpg
allianz aréna,BAYERN HÍREK
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?