Mégis lesz egy "gránát", egy bombaigazolás?


Eddig úgy tűnt, hogy a Real Madrid játékosa, James Rodríguez iránti érdeklődés főként a MU-tól és a PSG-től származik. Azonban a játékos hazájából érkező újabb jelentések szerint lehetséges, hogy a Bayern érdeklődik leginkább a támadó középpályás iránt.

Javier Hernández Bonnet- a Caracol Televízió sportvezetője-szerint a németek, Carlo Ancelotti vezetésével, készek ajánlatot tenni a játékosnak, amely ajánlat a napokban kerülhet benyújtásra a Real Madrid felé.

James Ancelotti alatt játszott a legjobban a madridiaknál

Ha a transzfer sikeresnek bizonyulna, az azt jelentené, hogy James ismét kapcsolatba kerülne azzal az Ancelottival, aki a Madrid edzője volt, amikor a 10-es mezszámot viselő középpályás megérkezett a Bernabéu-ba, és, aki alatt James a legjobb pillanatait élhette meg Real mezben.

James madridi statisztikái csökkentek Ancelotti után

Ancelotti vezetése alatt a támadó 46 fontos mérkőzésen vett részt, 17 gólt szerzett és 18-at készített elő. James visszaesése Carlo búcsújával kezdődött. A 2015-16-os szezonban már csak 32 meccset játszott, 8 gólt jegyzett és 10 gólpasszt adott. Az előző szezonban pedig 33 mérkőzés, 11 gól és 13 gólpassz volt a neve mellett, és sosem volt igazán Zidane terveinek fő eleme.

Fordította: Kiss Dorisz 

Forrás : https://en.as.com/en/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/40174/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?