Rummenigge és Corentin "Coco" Tolisso sajtótájékoztatója:


Rummenigge érdekes dolgokat árult el a sajtótájékoztatón, úgy tűnik készül valami a háttérben.

Tolisso áráról: A kifizetett összeg nem volt alacsony, viszont meggyőződésünk, hogy sok örömet fog majd okozni számunkra. Jól illeszkedik a koncepciónkba, ő egy gyors és harcias játékos.

Tolisso és Alonso összehasonlításáról: Egyáltalán nem lehet összehasonlítani őket egymással. Coco a gyorsaságából, a testi erejéből, a passzpontosságából él. Xabi inkább egy stratéga volt. Azt hisszük, hogy Tolisso nagyon jó harmóniában lesz a többi középpályással.

Costáról: Konkrét tárgyalásokban állunk a Juventusszal, de még nincs aláírandó szerződés. A tárgyalások pozitívak, de még nincs üzlet. Maga a játékos ismertette velünk a távozási szándékát, ezért foglalkozunk a kívánságával. Van egy bizonyos összeg, amelynél készen állunk őt eladni.

A további érkezőkről: Az átigazolási piac még hat hétig nyitva, mi pedig az utolsó napig nyitva tartjuk az összes lehetséges opciót. 2014-ben például egy Martínez sérülés miatt kellett intézkednünk. De kérem a megértésüket, hogy nem mondhatom el a terveinket. Nem szeretnék minden pletykáról beszélni, ez nem segíti a munkánkat. Ez csak komplikáltabbá és drágábbá teszi a dolgot.

Gnabryról: Ismert, hogy Serge tulajdonképpen szeretne egy újabb évet kölcsönben tölteni, ezt a kérését el is mondta. Kacérkodik az egy éves kölcsönszerződéssel. De ebben a tekintetben még nincs semmi konkrétum.

Sanchesről: Nem volt jó az első éve. Most fontos, hogy folyamatosan játsszon. Gondolkodunk rajta, hogy van-e értelme itt tartani őt. Vagy kölcsönadni a tapasztalatszerzés érdekében. Sürgősen szüksége van rá. Főleg az első éve tudatában, amely egyik fél számára sem volt kielégítő.

Comanról: Tavaly nem tudta bizonyítani a kvalitásait, viszont biztosak vagyunk benne, hogy egy nagyon jó játékos lesz, különben nem vettük volna meg őt véglegesen. Bízunk benne.

Vidalról: Még két évig él a szerződése. A szezon során valamikor biztosan összeülünk vele.

A Lewandowski-esetről: Beszéltem az ügynökével és megkérdeztem mi a probléma. Robert a legutóbbi meccseken nem érezte eléggé a támogatást. Szerintem a csapattársai úgy gondolták, hogy gólkirály lesz, ez sajnos végül nem sikerült. Azt hiszem nincs probléma. Carlo azt mondta nekem, hogy a meccs előtt utalást tett a csapatnak Lewandowski támogatásáról. De Aubameyang két gólt lőtt, Robert egyet se. Nincs probléma.

Goretzkáról: Nem tudok semmi biztosat mondani. Nem akarok nyugtalanságot, még szerződés alatt áll. A játékosnak kell eldöntenie, mit szeretne. Ő a Schalke játékosa és ők úgy döntöttek, hogy egy évig maradnia kell. Ezt tiszteletben tartjuk.

                                           Corentin "Coco" Tolisso sajtótájékoztatója:

A klubról: A Bayern a világ egyik legjobb klubja, sőt talán a legjobb! Biztos vagyok benne, hogy a Bayern jól passzol hozzám, jó fejlődésen mehetek itt keresztül.

Saját magáról: 22 éves vagyok, legtöbbször jó kedélyű, nagyvonalú vagyok, szeretek keményen edzeni és remélem, hogy hamarosan jobban is megismernek engem.

A kedvenc pozíciójáról: Tudok a 6-os és a 8-as poszton játszani, de legszívesebben az utóbbin szerepelek, mert többet tehetek a támadásokért. A 10-es már egy másik dolog. De ott játszom, ahova az edző helyez.

A német nyelvről: Gyorsan meg akarok tanulni németül, még akkor is, ha valószínűleg nehéz is lesz. Motivált vagyok, hogy gyorsan elsajátítsam, ezt egy fontos dolognak tartom.

A Bayern-mezes fiatalkori képéről: A szülőfalumban készült, amikor kicsi voltam, játékosnév nem volt rajta. Édesapám ajándékozta nekem, mert tudta, hogy jónak találom ezt a csapatot. De nem tudom már mennyi idős lehettem.

A honfitársaival való kapcsolatfelvételről: Willy Sagnollal telefonon beszéltem, mesélt a klubról és a városról, az edzőről, sok jó dolgot mondott. Azt is, hogy Ancelotti jól beszél franciául, természetesen ez is egy segítség. Természetesen ismerem Comant és Ribéryt is.

Az átigazolási díjáról: Ez egyfajta nyomás számomra. Mindent beleadok, hogy teljesítsem az elvárásokat. Szeretném bizonyítani, hogy jó helyre fektették ezt az összeget.

A Bayernről: A Bayern egy olyan klub, amelyről sok kisgyerek álmodik. 15 évvel ezelőtt volt a Bayernnek egy nagyon eredményes fázisa. Apám egy óriási futballszurkoló és sok Bayern meccset látott, ezáltal természetesen én is.

A konkurenciáról: Természetesen játszani akarok, ez normális. A többiek is játszani akarnak, ez is normális. A konkurenciaharc kemény lesz, ez is normális. Mindent beleadok, hogy játszhassak.

Forrás : https://www.facebook.com/bayernszektor/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/40171/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,corentin tolisso,Interjúk, nyilatkozatok,karl-heinz rummenigge
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?