Hajrá! A Bayern újra a gyepen


A nyári szünet az FC Bayern számára szombaton ért véget.  Hat héttel az utolsó tétmérkőzés után kezdték meg a bajorok a felkészülést a 2017/18-as szezonra. Több ezer Bayern-Fan szeme láttára kerültek a játékosok végre a labdával szembe az új mezükben.

A profik számára a felkészülés délelőtt egy orvosi ellenőrzéssel kezdődött. Mats Hummels, Thomas Müller és a csapat ergométeren bicikliztek, tüdőfunkció vizsgálatot csináltak és vért vettek tőlük, mielőtt délután a fűre léptek. „Nagyon örültem neki” - mondta Thomas Müller az Fc Byern.tv élő adásában, ami rögtön az edzés kezdetétől forgatott. "Még az edző meccsen is van mit nyerni.”

Müller és Hummels mellett még Franck Ribéry, Javi Martínez, Juan Bernat, Kingsley Coman és az ifjúsági bajnok Christian Früchtl és Marco Friedl vett részt az edzésen. A csapat még a készentlétben álló Tom Starkéval és néhány junior tehetséggel egészült ki. Martínez az záró edzés előtti időt a szomszédos pályán tölti, hogy a kulcscsonttörésén dolgozzanak. A pályán nem volt jelen Manuel Neuer és Jérome Boateng, akik a központban folytatták rehabilitációs programjukat.

A felkészülésnek „hamar vége lesz”

„Nincs itt az összes játékos a kezdésnél, de ez normális” - mondta Ancelotti, aki július 10-ére várja vissza Corentin Tolissot, Arjen Robbent, Robert Lewandowskit, David Alabát, Thiagot, Douglas Costát és Rafinhát. A hónap végén fog Joshua Kimmich, Renato Sanches, az újonnan vásárolt Sebastian Rudy, Niklas Süle, és az újdonsült U21-es Európa Bajnok Serge Gnabry csatlakozni.

„Már most örülök nekik” - így Ancelotti. Az új szezonnak optimistán vág neki az olasz edző. „Nagyon elégedett vagyok ezzel a csapattal” - mondta az olasz. "Négy kiváló játékost vásároltunk különböző képességekkel. Ők javítják a csapatot.” Arra a kérdésre, hogy lehetnek-e további szerzemények Ancelotti ezt mondta:

„augusztus 31-ig van még időnk, de én már most elégedett vagyok. Ezzel a kerettel is neki tudnánk vágni a szezonnak.”

Az idő a kezdésig „hamar el fog menni”, ebben biztos Thomas Müller is: „egyet fordulok, és már augusztus van.”

Fordította : Vachaja Fanni

Forrás : https://fcbayern.com/de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/39905/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Előzetesek
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?