Nem lesznek bombaigazolások...

Domonkos Altdorfer

Kahn: A Bayernnek nagyon-nagyon nehéz top igazolásokat véghezvinnie. Más klubok is képesek elképesztően magas béreket fizetni, mondta Oliver Kahn. A Bayern korábbi kapusa nem hisz benne, hogy a német rekordbajnoknak esélye lenne olyan bombaigazolásokra, mint Sanchez vagy Verratti.

München/Berlin: Oliver Kahn csak minimális esélyt lát a bombaigazolásokra, az olyan szintűekre, mint Alexis Sanches (Fc Arsenal) vagy Marco Verratti (Paris St. Germain) megszerzése.

A Bayernnek megint az volt a stratégiája, hogy sztárokat igazol. De mostanában nem olyan egyszerű az új Robbent vagy Riberyt megszerezni, mert a többi klub is képes elképesztően magas fizetéseket kínálni – Mondta a Bayernt évekig szolgáló kapus.

Ez a körülmény nagyon megnehezíti a Bayern dolgát is a jövőben, hogy bombaigazolásokat vigyen végbe, egészítette ki Kahn. A top-igazolásoktól függetlenül reméli a ZDF szakértője, hogy a következő szezonban izgalmasabb lesz a bajnoki címért folytatott verseny, fordított szereposztással.

„Jobban örülnék neki, ha ezúttal a Bayern lenne az üldöző, ez az egész ligának jót tenne”

mondta. A 48 éves Kahn, aki Berlinben, egy elektronikai konszern nagyköveteként lett bemutatva, nem akart amellett állást foglalni, hogy az idei második RB Leipzig, vagy az örök rivális Borussia Dortmund lehet-e leginkább kihívó.

„Nehéz lenne kijelenteni, hogy a Lipcse megint egy ilyen sorozatot tud produkálni. Az ember persze mindig egyből a Dortmundra gondol, de itt most az a kérdés, hogy tartósan, 34 fordulón keresztül tudják-e tartani a lépést a Bayernnel."

- mondta Kahn.

Forrás : http://www.abendzeitung-muenchen.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/39787/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,Interjúk, nyilatkozatok,oliver kahn
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?