Nagy átalakítások az Allianz Arénában!

Nagy Zsófia

Minden világossá válik. Így is hívják mostanában az Allianz Arénát. Az FC Bayern nappalijában a nyári szünet alatt jó pár korszerűsítést hajtanak végre. Mint például a LED-világítást, ami a tető alatt fut.

Garantáltan több fényt adnak, mint az előzők és a jobb technikának köszönhetően kevesebb áramot fogyasztanak.

„Kevesebb fényt ad majd fenntről lefele, viszont sokkal többet hátulról előre" - magyarázta a Bayern ügyvezető igazgatója Jürgen Muth. És az új lámpák még egy extrát kapnak, változtatható lesz a színük és így effektekre is használhatóak majd.

A legnagyobb Videó kivetítő Európában

Erre koncetrálhatnak az építőmunkások a legjobban az idei nyári átalakításon. 12 év után a régi kivetítők lecserélik az elöregedett kivetítőket az Allianz Arenában és helyet adnak az újaknak. Amelyek 200 négyzetméterükkel – semelyik európai stadionban nincs ekkora - dupla akkorák, mint az elődjeik és technikailag a legmodernebbek. „ Az ultra HD felé mozgunk” - mondta Muth. Az északi részen már rögzítették és jelenleg az egyes LED-modulok kerülnek beépítésre.

És szurkolók számára kis különlegesség, hogy a felső szinten a déli és az északi részen is felszerelnek majd kisebb kivetítőket. Így mindenki számára láthatóak lesznek az ismétlések és nagy helyzetek. Szintén a felső részen (6.emelet) felújításra kerülnek a mosdók is.

Erősödő biztonság  

Az újdonságokat legelőször a szurkolok az Audi Kupán (2017.08.01-02) láthatják majd, amikor a Bayern a Liverpool ellen lép pályára. A belső átalakításokon kívül is fogadja majd pár újdonság a látogatókat. Hogy megemeljék a biztonságot, az elkövetkezendő napokban megkezdődnek az előkészületek , hogy biztonsági cövekek a helyükre kerüljenek.

A munkások teljes erőbedobással dolgoznak.

Forrás : https://fcbayern.com/de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/39813/pics/lead_800x600.jpg
allianz aréna,BAYERN HÍREK
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?