Müller: ismét fontos szerepet akarok játszani a csapatban!

Kun Béla

A "single", azaz csak egy címet hozó idény után a következő szezonban egyértelműen a tripla a cél az új játékosok igazolásával? "A Lehetőséget meg kell adjuk, hogy megmutassák magukat" - mondta Müller a Bildnek adott interjújában az új játékosokról.

Gránátok a csapatban?

"Sok csapat van, ahol világsztár játékosok egész sora áll rendelkezésre, azonban hiába, mert nem tudnak egységes csapatként pályára lépni. A fociban ugyanakkor fontos, hogy egy világszínvonalú csapatod legyen, mert csak akkor tudsz címeket nyerni."

Nagyobb egység tehát a top sztárok helyett - mondja Müller. Mit gondol és vár el Müller az újaktól? "Nagyon jó fiatalokat igazoltunk, akik nagy lehetőséget jelentenek számunkra" - mondta a támadó. Példaként hozta föl, hogy Sebastian Rudy Chile ellen nagyon labdabiztos volt. "Ehhez olyan mérkőzésekre van szükség, amelyeknek tétje van" - tette hozzá Müller. A 41,5 milliós igazolásról, Tolissoról nem tudott sok mindent mondani. Már hallott róla és szeretné őt mihamarabb megismerni.

Müller egyébként egy hüvelykujj műtéten is túl van. "Már fél éve problémám volt vele" - mondta, de üzent az aggódó szurkolóknak, hogy a felkészülés kezdetére fitt lesz:

"Föl akarok rendben készülni, és jól bekapcsolódni a munkába. Ismét fontos szerepet akarok játszani a csapatban."

Forrás : https://www.tz.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/39692/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Interjúk, nyilatkozatok,thomas müller
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?