Lewandowski keresztülhúzza a Sanchez átigazolását?


A Bayern és az Alexis közti megegyezés nem várt akadályba ütközhet, mivel - állítólag - Lewandowskinak nem tetszik az a magas fizetés, amit a bajorok adnának a chilei-nek.

A The Sun című - általában szenzációhajhász bulvárhíreket közlő - magazin szerint a bajorok 350,000 Font heti fizetéssel csábítják Mūnchenbe Sanchezt, aki ezzel a csapat legjobban fizetett játékosa lenne, mivel a lengyel fizetése csak 300,000 Font hetente.

Ezért aztán a lengyel válogatott csatárt a napokban már a Manchester Uniteddel és a Chelseavel is összehozták.

Az újság szerint Lewandowski ügynöke azt mondta, hogy ügyfele nincs megelégedve a csapattal, de ezt a klub cáfolta egy későbbi közleményben.

A lengyel sztár nagyon sokat segített a bajoroknak, hogy ennyi trófeát nyerjenek az utóbbi években. A csatár ebben a szezonban 30 gólt írhatott a neve mellé. Ez kitűnő teljesítmény, de még így is a gaboni Aubameyangé lett a gólkirályi cím egy elképesztő hajrá után.

A lengyel a bajnokok-ligájában is jól teljesített, de a vezetőség szeretne erősíteni a gárdán,hogy végre megnyerhessék a ,,kupák kupáját''. A chilei, ha az Arsenalnál marad, akkor ,,csak" az Európa-ligában játszhat. A top-csatárnak ráadásul már csak egy év van hátra a szerződéséből, így, ha az Arsenal nem tudja rávenni a szerződéshosszabbításra, kénytelen lesz eladni.

Forrás : http://bleacherreport.com/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/39697/pics/lead_800x600.jpg
alexis sanchez,Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,Játékosaink,robert lewandowski
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?