Lewandowski-kavarás: Ballack megérti a lengyel csatár dühét...

Sukupčák Marián

Robert Lewandowski és ügynöke egy pletykát robbantottak ki, miszerint a góllövő Angliába vagy a Realba igazolna. Most Michael Ballack is kifejtette véleményét az ügyben.

München - Robert Lewandowski, akit 2021-ig tartó szerződése köt az FC Bayern Münchenhez, lázad, csapattársai támogatását hiányolta. Szerinte nem segítették eléggé a szezon végén a gólkirályi cím elnyeréséhez. Maik Barthel, a csatár ügynöke pedig azt tette szóvá, hogy az edző, Carlo Ancelotti nem kért semmi konkrétat, hogy a lengyel gólvágót a trófeához segítsék.

Ballack a védelmébe veszi Lewandowskit: nem mindent aranysúlyban mérni

Ehhez jöttek még a pletykák, hogy az angol topklubok, név szerint az FC Chelsea és a Manchester United, már kinyújtották csápjaikat a középcsatár felé. Az angolok a lengyel elégedetlenségét akarják kihasználni, hogy elcsábíthassák Münchenből. Az FC Bayern azonban kijelentette, hogy senki se pazarolja a gondolatait olyasmire, hogy az egyetlen igazi támadóját eladja. Ezenkívül még jön a játék a gondolattal, hogy a Real Madridból esetlegesen távozó Cristiano Ronaldo utódja a Bayern-csatár lenne.

Michael Ballack szerint ez a Lewandowski-ügy semmiképpen sem több mint egy forró pletyka. "Uborkaszezon van, ilyenkor nem kell mindent aranysúlyban mérni", értelmezte Ballack a Lewandowski-stáb követeléseit a BMW International Open golftornán.

Ballack egy maximálisan motivált Lewandowskit vár - a Bayernben

A korábbi Bayern játékos biztos abban, hogy Lewandowski "értékeli csapattársait, és tudja, hogy egész évben sokat tesznek érte". Ugyanakkor megérti a csatár dühét az elúszott gólkirályi cím miatt: "Mindig frusztráló egy klasszis góllövő számára, ha a végén nem ő lesz a gólkirály."

A csapatlégkörre tett negatív konzekvenciák mellett Ballack pozitívan is meg tudja közelíteni az esetet: "Természetesen ez keserű érzés, de úgy gondolom, a következő évben egy maximálisan motivált Lewandowskit fogunk látni." A támadó távozásával Ballack egyáltalán nem számol: "Egy játékos a saját kategóriájában mindig saját magát kell, hogy motiválja. Úgy vélem, ezt biztonsággal a bajoroknál teheti meg a következő idényben."

Forrás : https://www.tz.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/39693/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Játékosaink,robert lewandowski
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?