A Barcelona karmesterét csábítja a Bayern

Arturo Vidal, Thiago, Renato Sanches és Sebastian Rudy úgy tűnik nem elég a Bayern középső középpályájára. Spanyol lapinformációk szerint a német rekordbajnok kiszemelt egy játékmestert az FC Barcelonából. 

A Mundo Deportivo beszámolója szerint a Bayern élénken érdeklődik Ivan Rakitic iránt. A dél-németországi klubnak a Manchester Uniteddel kell megküzdenie a volt Schalke-játékos szolgálataiért. 

A 29 éves játékos 2014 nyarán Sevillából igazolt Barcelonába, és azonnal bejátszotta magát a csapatba. Azóta 159 meccsen viselte a horvát a spanyol második mezét, ezeken 25 gólt és 23 gólpasszt jegyzett. 

Miután a most befejeződött szezon előtt még a pozícióját kellett féltenie, szoros küzdelemben, de meggyőzően szerezte vissza helyét a belső középpályán. 

Rakitic nem lenne olcsó

Mivel a Barcelona élénken dolgozik Marco Verratti leigazolásán a PSG-ből, Rakiticot bizonytalan jövő fenyegeti. Így spekulál a lap.

A Mundo Deportivo szerint végül egy másik európai top-klubban is kiköthet a 29 éves játékos. Ehhez hozzátartozik, hogy a Bayern edzője, Carlo Ancelotti nagy csodálója a horvát válogatott játékosnak, de a United menedzsere, Jose Mourinho is érdeklődést mutat iránta. 

A probléma, hogy Rakitic idén márciusban hosszabbította meg a szerződését 2021-ig. Ezért a katalánok csak 50 millió Euró ellenében válnának meg középpályájuk motorjától. Az, hogy a Bayern, vagy a Manchester kész lenne ennyi pénzt letenni az asztalra, több mint kérdéses.

(sport.de - fordította: Altdorfer Domonkos)

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/39443/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?