Ő lesz a befutó a sportigazgatói posztra?

Kun Béla

A Bayern egykori játékosa az Ingolstadtnál már felmondott. Elvileg pihenni akar, de azt is suttogják, hogy akár ő lehet Sammer utódja.

Thomas Linke jelenleg már klub nélkül van.  Saját kérésére hagyta el a kieső Ingolstadt csapatát. Ez természetesen azt jelenti, hogy már ő a sportigazgató. 

"Az elmúlt szezon vége után az az érzésem, hogy nem tudom a csapatnak és a klubnak megadni a szükséges impulzust, annak érdekében, hogy sikeresek legyenek" - nyilatkozta lemondását követően Linke. A hírek szerint pihenni akar, egy kis „szünetet beiktatni."

Vajon ő lehet a megoldás a majd bajoroknál a megüresedett poszt betöltésére?

Nincs kizárva az sem, hogy a 47 éves egykori játékos, rögtön visszatér az egykori munkaadójához. Thomas Linke 1998-2005-ig játszott Bayern mezben.

A bajoroknál majd egy éve nincs hivatalosan sportigazgató, miután Sammer felmondott. Az utódkeresés folyik természetesen. Miután Max Eberl nemet mondott, talán az egykori bajor játékos lehet a megoldás.

Az, hogy valóban szükség van-e erre a posztra, az viszont nehéz kérdés.

Volt olyan, aki azt mondta, hogy Matthias Sammer is csak kávét főzni jár be a Säbener Straßéra. Anno, Klopp sem fogta vissza magát. "úgy gondolom, hogy a Bayernnek egy ponttal sem lenne kevesebbje akkor, ha Sammer nem lett volna sportigazgató" – mondta Jürgen Klopp akkoriban

De a Bayern szeretné a hagyományai szellemében ezt a posztot betölteni.

Linke talán pihenőre megy most, addig pedig nincs olyan feladat, ami tudna ellátni Hoeness vagy Rummenigge. És hogy mi lesz a vége a Linke sztorinak, hamarosan megtudjuk.

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/39419/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?