Renato Sanches döntött a jövőjéről

Mégsem Mourinho: A Barcelonát preferálja Sanches

Az ifjú portugál Európa-bajnok eldöntötte, hol akarja folytatni.

Renato Sanches váltani akar, a Bayern edzője, Carlo Ancelotti pedig nem fog az útjába állni. Úgy tűnik (már megint) nem a Manchester United lesz a befutó.

Szűk egy éve a Manchester United új edzője, Jose Mourinho intenzíven dolgozott Paul Pogba leigazolásán, miközben egy másik transzfert – Renato Sanches-ét – felelőtlenül elhanyagolta.

A sztáredző azóta többször kifejezte csalódottságát, hogy az üzlet nem jött össze, egyszerűen későn próbálkozott. Sanches aztán 30 millió euró ellenében az FC Bayernhez szerződött. 

Ezen a nyáron azonban úgy tűnt változhat a helyzet és esély volt rá, hogy az ügy esetleg új fordulatot vegyen. Sanches váltani akar, Murinhonak pedig elég pénz áll a rendelkezésére, hogy a keretet megerősítse. Ráadásul a Sun című lap szerint a Bayernnél hajlandóak lennének a 19 éves játékost kölcsönadni.

A Dario Gol beszámolója szerint azonban maga Sanches húzhatja keresztül a United terveit, mert ő inkább az FC Barcelonát preferálja. A több játéklehetőségre nagyobb esélyt lát a Barcánál, és az ügynöke, Mendes már valószínűleg szóban egyeztetetett is a spanyol élklubbal. 

A háttérben: a Barcelona klubelnöke, Ernesto Valverde meg akarja fiatalítani a keretet, így jól jönne neki Sanches. Ő tűnik a kedvezőbb alternatívának Philippe Coutinhoval (Liverpool) és Marco Verrattival (PSG) szemben, akiknek a neve szintén felmerült, mint lehetséges érkezők a Barcánál.

(az.de - fordította: Altdorfer Domonkos)

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/39323/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,Játékosaink,renato sanches
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?