Ancelotti telefonált…

Kun Béla

Ha valakit a Bayern szakvezetője felhív, annak komoly oka van. A kiszemelt ifjú tehetség eszerint nagyon közel jár ahhoz, hogy a Bayern leigazolja.

Egy francia futballportál híre szerint, Carlo Ancelotti személyesen hívta föl az Olympique Lyon csapatának ifjú tehetségét, Corentin Tolissot.

Nézzük, hogy miért is került ő szóba! Xabi Alonso pótlására keres a bajor sztárcsapat egy védekező középpályást. A 22 éves fiatal tehetség pedig pont ezen a poszton hívta föl magára a figyelmet.

Ráadásul rugalmasan bevethető több poszton is: a középpálya közepén, vagy a 6-os pozícióban, de még jobboldali védőként is szóba jöhet.

mercato365.com portál szerint az ajánlat nagyon komoly. A portál egyik munkatársai úgy tudja, hogy a tárgyalások már nagyon előrehaladottak: "Bayern és Tolisso - most érik csak igazán" - osztotta meg az oldalon.

A játékos kivásárlási ár kb. 35-40 millióra tehető. A német bajnoknak a megszerzésére elég jó esélyei vannak.

Tolissonak 2019-ig van szerződése. A francia egy nagyon jó szezonon van túl.  47 tétmeccsén elért 17 góljával azonban nem csak a Bayern figyelmét hívta föl! A Chelsea és Monaco is elvileg érdeklődik Talisso iránt.

Persze, nem száz százalékig biztos a dolog, de ebből még könnyen lehet még valami....

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/39158/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,xabi alonso
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?