Blogolj!

A Bayernből hiányzik a folyamatosság!

Kun Béla

A francia játékos 2000-2009-ig erősítette a bajor csapatot

Willy Sagnol lesz Carlo Ancelotti segédje? A France Football friss hírként tálalta ezt az információt s megszólalt mag az érintett is…

„Ebből a szempontból nincs kapcsolatom az FC Bayernnel, s nem is voltak tárgyalások.” – nyilatkozta a hírre reagálva a Sport Bild-nek. „Van néhány lehetőségem most, amiket nagyon érdekesnek találok. A döntésemnél nem az áll a középpontban, hogy melyik országban van a munka. Sokkal inkább az, hogy hol tudom a játékosokat és a csapatot tovább fejleszteni. És persze önmagamat is. Mert én még egy fiatalabb edző vagyok, és még én is tanulni szeretnék.”

Az egykori válogatott játékos 2016 márciusáig volt a Girondins Bordeux csapatának vezetőedzője, jelenleg azonban nincs csapata, és nem zárta ki a közös munkát a bajor csapattal sem. „Ancelottitól, minden fiatal edző csak tanulni tud, nagy tapasztalata van a top ligákból, például Olaszországból, Angliából, Franciaországból, és Spanyolországból. S ez tette őt igazán nagy szakemberré” – mondta Sagnol.

A rekordbajnok csapatból „hiányzik a folyamatosság”

Ancelottit ismeri, és tudja, hogy nem csak egy nagy edző, hanem „egy kiváló ember.” Legutóbb azonban erőteljesen kritizálta egykori csapatának szakmai vezetését: „Ma a Bayernben egy nagy problémát látok. Milyen kultúrája van a csapatnak, s mivel azonosul? Guardiola 3 éven át, mindig épített be fiatal játékosokat, Ancelotti csak a tapasztalt játékosokra számított. Itt hiányzik a folyamatosság. Ez a filozófia és ez a hiányosság az egyik oka annak, hogy a Bundesliga nemzetközi szinten nem játszik nagy szerepet.”

(az.de)

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/38924/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,carlo ancelotti,Interjúk, nyilatkozatok,Szakmai stáb
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?