A Bayern ezentúl nem herdálja el a tehetséges fiatalokat!

Kun Béla

Megfelelő játéklehetőséget kapnak a Bayern ifjú tehetségei, hogy minél gyorsabban elérhessék az első csapat szintjét.

Miközben a bajorok holland csillaga, Arjen Robben nyaralás helyett napok óta egyénileg edz a Säbener Straßén, annak érdekében, hogy top formában legyen a közelgő válogatott mérkőzéseken, aközben a Bayern egy új partnerklubot jelentett be.

FC Bayern számára fontos hetek következnek

Az elkövetkezendő években sokkal nagyobb hangsúlyt kell fektetni az ifjúsági futball fejlesztésére, mint korábban. Ezt alapul véve építettek egy új edzőközpontot is a fiatalok számára 70 millió Euróért. A klubvezetés így akarja elérni, hogy a jövőben biztosított legyen az utánpótlás megfelelő felkészítése.

Most még egy lépést tettek ennek érdekében: kerestek és találtak egy partnerklubot, ahol a jövőben a reményteli Bayern-tehetségek több játéklehetőséget kaphatnak a fejlődésük érdekében.

A PSV Eindhoven az új partner

A PSV gazdasági vezetője is beszámolt a Bayernnel folytatott tárgyalásokról: „a Bajnokok Ligája mérkőzései alatt sokat beszélgettünk a Bayern vezetőivel. Azt nem ígérem, hogy már ezen a nyáron létrejön az együttműködés, de a lehetőség adott, mert ez a jövő modellje.”

A PSV Eindhovennel egy erős partnerre tesz majd szert a német rekordbajnok. A holland liga nagyon sok fiatal tehetséget nevel ki. Ha a válogatott nem is a legjobb most, de a liga nagyon gyorsan fejlődik. 

Az FC Bayern számára egy kiváló lehetőséget teremt, hogy a jövőben fiatal játékosok jobban tudjanak fejlődni. Az angol kluboknál sikeresen működik már ez a modell. 

Mindkét fél számára gratuláció, ha az együttműködés hivatalosan is létrejön. Számos fiatal Bayern-játékos kaphat lehetőséget, akár több évig ott „parkolva”.

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/38858/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Bayern II és utánpólás
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?