3816-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma
Újabb négy krónikus beteg veszítette életét a koronavírus-járványban, viszont már alig négyszázan vannak kórházban.
Blogolj!

A Bayern edzőjének ez a legfontosabb…


Carlo Ancelotti már maga mögött tudhatja az első szezonját a Bayern Münchennél. A hivatalos, fcbayern.de oldalnak beszélt az idény tanulságairól.

Magasak az elvárások a német rekordbajnoknál. Azzal, hogy a szezonban „csak” egy cím került a bajorok birtokába, csak a minimális elvárás teljesült. Lényegében ugyanis, aki megnyeri a német bajnokságot, az azt igazolja, hogy nemzeti szinten abban az idényben a legjobb csapat volt. Egyes eredmények azonban az olasz szakember első szezonjából hiányoznak.

Ancelotti…

…az első évéről Münchenben: „a szezon jó volt, elégedettek vagyunk. A döntő szakaszokban sajnos Lewandowski, és Hummels sérüléseivel problémáink adódtak. Pechesek voltunk.”

… a Bundesligáról: „minden stadion tele volt, és ez kiváló hangulatot teremtett. Tényleg csodálatos a környezet. Nagy intenzitással játszottak a csapatok. A védekező szervezettség nagyon jó, de mindenekelőtt taktikailag minden csapat nagyon felkészült. Kiváló tapasztalat volt számomra, egy új futballkultúrát ismerhettem meg.”

… a következő szezonról: „Javulni akarunk a következő szezonban, de nehéz az adatokat a kezünkbe tartani.”

…Münchenről: „München egy nagyon szép város, jó itt élni. Nagyon közel áll Vancouverhez. A családom és én itt nagyon jól érezzük magunkat.”

…a nyári szünetre való terveiről: „Vancouverbe repülök, és ott töltöm a következő hónapot. Előre megtervezett terveim nincsenek, de az alvás a legfontosabb.”

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/38794/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,carlo ancelotti,Szakmai stáb
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?