"Aki a kicsit nem becsüli!" - Az FC Bayern profi szerződéssel lepte meg Götzét!!

Kun Béla

Még mielőtt mindenki sokkot kapna, a fentiek csak részben igazak. Ugyanis a friss német bajnok Felix Götzét szerződtette az elsőszámú utánpótlás csapatból. A 19 éves védő viszonylag hosszabb időre kötelezte el magát az FC Bayern profi csapatával. A szerződés pontosan 2019. június 30-ig szól.

A világbajnok és ex Bayern játékos Mario Götzének az öccse 2014-ben került a Bőrnadrágosokhoz. Jelenleg két fronton is megállja a helyét, mind az U17-ben, és az U19-ben is egyaránt, akikkel majdnem korosztályos német bajnok lett, de sajnos a döntőben 11-esekkel felülmúlta őket a dortmund utánpótlás csapata.

A fiatal védő, Carlo Ancelotti behívásának köszönhetően, már többször is kerettag volt a profi csapatban, mind a kupában, mind a Bajnokok Ligájában. A barátságos meccseken már többször is pályára léphetett a született memmingeni játékos, mint pl. tavaly a Manchester City ellen 68.000 néző előtt.

„Szerencsés vagyok, hogy esélyt kapok az FC Bayern München első csapatában, és mindent meg fogok tenni, hogy segítsem a csapatot a további sikerek elérésében.” – mondta Felix Götze

„Boldogok vagyunk, hogy Felix Götze személyében egy nagyon tehetséges játékost tudhatunk magunkénak.” – mondta Hermann Gerland, az utánpótlásközpont új vezetője. „A profik tréningjei és az A-fiatalok Bundesliga döntőjében mindezeket már igazolta is.” – fejezte be Gerland.

Forrás : https://fcbayern.com/de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/38629/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,Beszámolók
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?