Blogolj!

Ilyen nincs és mégis van


Mint arról beszámoltunk, a Bayern egy örökre emlékezetes mérkőzésen nyert szombaton délután Lipcsében. A győzelem ellenére a bajorok részéről nem csak az elégedettség hangjai hallatszottak. Gulácsiék természetesen végtelenül csalódottak voltak.

Ancelotti így örült az Fc Bayern fantasztikus fordítása után

A mérkőzés góljait ide kattintva nézheted meg.

Calo Ancelotti: Ez egy őrületes játék volt. Ahogy várható volt nyíltan játszott mindkét csapat. Mindkét fél elérte a célját a Bundesligában a Lipcse erősen kezdett, a végén viszont mi voltunk a jobbak. Ez egy nagyon támadó futball volt, a védekezés mehetett volna jobban.

A Lipcse ebben a szezonban fantasztikus ellenfél volt, meglepően jól játszottak. Föleg az elején jött ki nekik nagyon a lépés. Fiatal játékosai vannak akik rendkivül motíváltak. A következő szezonban a Bajnokok Ligájában fognak játszani ami nekik egy nagyszerü tapasztalatszerzés lesz.

Philipp Lahm: Az első játékrészben oda-vissza ment a játék, ami a nézöknek biztos tetszett, de nekünk nem. De ez élteti a labdarugást. Nagyon statikus futballt játszottunk, a labdatartást agresszívabban kellett volna megvalósítanunk. De észre lehetett venni, hogy megakartuk forditani a játék állását. A Lipcse nem véletlenül van a tabella második helyén.

Ralph Hasenhüttl, a Lipcse trénere: Gratulálok a Bayernek ehhez a hihetetlen gyözelemhez. És köszönet mindazon nézöknek, akik kilátogattak erre az hihetetlen délutánra. Ilyen játékot ez a Stadion még nem látott, de én sem! Amit mi 75 percen keresztül játszottunk, az több mint ami elvárható, ma nem szeresztünk 3 pontot és gyözelmet, viszont annál sokkal többet nyertünk: szivet, lelket és szimpátiát. Nemetország legjobb csapata ellen hosszú ideig gyözelemre álltunk. De nem csak 75 percig kell jól játszani hanem a döntö lépéseknél is ott kell lenni.

Marcell Sabitzer (Lipcse): Rendkívül jó játékot mutattunk, igaz hátul kicsit passzívak voltunk. A Bayern egy hihetetlen minőséggel rendelkezik - ezt tudtuk. A vereség természetesen fájó, hiszen ez lehetett volna a szezon csúcspontja. A teljesítményunkel nagyon elégedettek vagyunk de szivesen megjutalmaztuk volna magunkat egy sikerrel… amikor 3:1 és 4:2 re vezetsz akkor a három pontot akarod.

(fcbayern.com)

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/38198/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,carlo ancelotti,philipp lahm
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?