Effenberg visszatér az FC Bayernbe?

Kun Béla

„Der Tiger” – a Tigris mint sportigazgató?

Egyértelmű, hogy a bajor csapat sportigazgatót keres. A legújabb információk szerint Stefan Effenberg került be a képbe a poszt kapcsán. S nem is olyan nagy titok, hogy ő maga is érdeklődik a pozíció iránt.

Miután Philipp Lahm és Max Eberl nemet mondott, a sportigazgatói állás betöltése nem várt nehézségekbe ütközött, de a főnökség természetesen dolgozik a háttérben. „Természetesen szeretnénk ezt a pozíciót betöltetni. A gyors döntések azonban nem célravezetőek.” A Sport1 vasárnapi beszélgető show-jában Hermann Gerland nagyon dicsérte Effenberget: el tudná képzelni őt ebben a pozícióban. 


A 48 éves Effe egyértelműen kimondta, hogy érdekli a dolog: „nagyon fontosnak tartom, hogy ez a pozíció be legyen töltve. Ez engem mindig is érdekelt, mert én a focival és a Bayernnel össze vagyok kötve.” – mondta Effe, és hozzátette: „De ez itt nem pályázati megbeszélés.”

Effenberg nem félt attól sem, hogy határozott véleményt mondjon a Bayern Münchenről szóló mini interjújában:

- A Real elleni kiesésről: „Real az elsőszámú focicsapat Európában, a Bayern a második. Apróságok döntenek a nagy mérkőzéseken, de ennek ellenére ez egy megérdemelt kiesés volt.”

- Renato Sanches-ról: „Renatónak egyszerűen több időre van szüksége. De valamikor a következő évben, muszáj valaminek jönnie, különben a főnökség el fog gondolkodni a jövőjéről.”

- Az FC Bayernről általánosságban: „Nem lesz nagy átalakulás, csak bizonyos arányban. Vannak fiatal játékosaik is, mint például Coman, Kimmich, és Sanches. Ezeknek az adott fiatal játékosoknak több időt kell adni. A Bayern 2-3 új játékost fog szerződtetni, de többet nem nagyon.”

Stefan már ezekről a témákról esetleg többet tud? Vagy rövid időn belül már a bőrnadrágosoknál lesz? A következő hetek, hónapok fogják eldönteni…

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/38018/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,Szakmai stáb
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?