Blogolj!

Az FC Bayern egy olasz sztárra vadászik

Kun Béla

A nyáron Philipp Lahm befejezi karrierjét. A Bayernnél töltött sikeres évei alatt a védelem legstabilabb pontjává vált. Ez a stabilitás hamarosan a múlté lesz és ez egy új szituáció a Bayern számára, amelyre megnyugtató megoldást kell találni.

Sciglio lenne Lahm utódja?

Fölmerül persze a kérdés, hogy vajon szükség van-e feltétlenül erősítésre a jobbhátvéd posztján?

Sky adta hírül ugyanis, hogy a Bayern érdeklődik Mattia De Sciglio iránt. A 24 éves védő jelenleg az AC Milanban játszik, 31 szeres olasz válogatott.

A bajorok edzője Carlo Ancelotti ismeri De Scigliot még a Milanos korszakából, akkoriban persze még a fiatalok közt szerepelt. 2018 nyarán jár le a játékos szerződése az olasz csapatnál. A közelmúltban egyébként kapcsolatba hozták a Juventus-szal is.

A Milan fanatikusai meg is haragudtak rá ezért, és megsértették a Sciglio családját. Ezért aztán a közeljövőben komoly beszélgetés vár rá a jövőjével kapcsolatban, és még nyitott, hogy mire fognak jutni. Egy esetleges hosszabbítás is lehetséges természetesen.

Azonban, azt se feledjük, hogy Joshua Kimmichnek is meg van az esélye, hogy Philipp Lahm helyére kerüljön, ahogy ezt Karl-Heinz Rummenigge is igazolta: „nagy terveink vannak vele kapcsolatban. Szinte biztos, hogy ő lesz Philipp Lahm utódja. A következő szezontól meg fogja kapni a neki járó játékidőt. Így tervez Carlo Ancelotti is”- mondta pár napja Rummenigge.

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/38012/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,Játékosaink,joshua kimmich,philipp lahm
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?