A Bayern teljesen szétbombázza a Monaco csapatát?

Kun Béla

Joshua Kimmichnek kell megörökölnie Philipp Lahm helyét a csapatban. Legalábbis ezt mondja a Bayern. Az, hogy mennyire igaz, ezt csak a csapat vezetősége tudja, ám állítólag újabb Monaco játékos van a bajorok célkeresztjében. Lahm posztján játszik.

Az FC Bayern főnökei nem hagyhatják ki a csapat fiatalításának lehetőséget. Ennek egyik talán legjobb megoldása Joshua Kimmich lehet. S ez Carlo Ancelotti érdeke is. Azonban a 22 éves válogatott játékos kapcsán még vannak kétségek.

A jobbhátvd poszton ugyanis nem biztos, hogy ő lenne a legjobb megoldás. Már csak azért is, mert a Wolfsburg felett aratott fölényes győzelem során például Kimmich a középpályán játszott, és egészen kiváló teljesítményt nyújtott ott. 

Egy lehetséges igazolás a Säbener Straßéra: a Kicker információi szerint Djibril Sidibé az AS Monaco-ból. A 24 éves játékos nagyon jó szezont fut, fizikailag erős, és – Lahmhoz hasonlóan - a támadásokat is nagymértékben tudja segíteni. Csak az előző szezonban szerződtette a francia csapat, 15 millió Euróért az OSC Lille-től. Ám ennek ellenére már egy gyors váltás sem kizárt, bár semmi hivatalos információ nincs az ügyben.

Állítólag nem ő az egyetlen kiszemeltje a Monaco csapatából a Bayernnek: ahogy arról már beszámoltunk Lothar Matthäus szerint 2-3 tehetséges fiatalt is megfigyel a hercegség csapatában a bajor gárda.

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/37869/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,Játékosaink,joshua kimmich,philipp lahm
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?