Monaco, a Bayern játékosplázája?

Kun Béla

Lotthar Matthäus biztos abban, hogy az AS Monaco sztárjai szerepelnek az FC Bayern bevásárlólistáján

A szezon végeztével lehet arra számolni, hogy új játékosok érkeznek. Lotthar Matthäus úgy véli, hogy a német bajnok vezetői ezúttal ki fogják nyitni pénztárcát. Sőt, azt is véli tudni, hogy mely játékosokat figyeltetnek a Säbener Straßei döntéshozók. 

Lothar a Sky TV-s szakértőjeként a Wolfsburg elleni mérkőzés közben a Bayernről beszélgetett kollegáival. Arról is szó esett, hogy a bajor alakulat a Monaco csapatában lát lehetséges erősítéseket a következő szezonra.

„Nem csodálkoznék, ha a következő szezonban egyik vagy másik AS Monaco játékos az FC Bayernnél játszana” – mondta Matthäus. A müncheniek igazolásaiért felelős Michael Reschke a Dortmund-Monaco BL mérkőzésen figyelte állítólag Thomas Lemart, Bernardo Silvát, és Tiemoue Bakayokot. 

Miután Xabi Alonso és Philipp Lahm befejezi karrierjét, a Bayernnek a következő szezonban a jobboldali védekező középpályás posztján új játékosra lehet szüksége.

Bakayoko 20 millió Euróba kerülne. 2019-ig van a franciákkal szerződése. Lemar és Silva már valamivel drágábbak, hiszen nekik még 2020-ig van érvényes szerződésük.

(90min.de)

Szavazz!

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/37808/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?